Política

Els socialistes de Gandia diuen que Torró vol rentar la seua imatge de negociant

El portaveu socialista destapa possibles negocis turbulents de Torró en Simancas i l'empresa organitzadora dels concerts i els esdeveniments d'estiu

Consideren que aquesta mesura és un pas més de l'alcalde per suprimir a aquells que fiscalitzen la seua tasca

El portaveu i secretari general del PSPV-PSOE en Gandia, José Manuel Orengo, ha valorat l'anunci que va fer ahir Torró de suprimir sous i llocs de treball als partits de l'oposició i, al mateix temps, llevar-se el sou. Orengo avisa de que Torró “tracta d'enganyar a la ciutadania” i assegura que la decisió suposa en realitat que “haja eliminat a aquells que investiguen els seus negocis turbulents des de l'Ajuntament amb les seues empreses per tal de fer-ho impunement”.

Per a Orengo, la contramesura per a tapar aquesta acció de censura a l'oposició, és tractar de rentar la seua imatge llevant-se el sou “per a fer creure que va a viure com qualsevol altre ciutadà mentre que, en realitat, està intentant fer negocis bruts i il·legals amb els diners de tots els gandians”.

Així, Orengo ha destapat algunes d'aquestes operacions obscures de Torró com a Simancas, on l'oposició ha evitat que traspassara l'obra a una empresa amiga i pretenent modificar les condicions de l'actual contractista, presumptament per a beneficiar a una empresa de fora de Gandia i sense una solvència contrastada.

El portaveu socialista també ha explicat que estan darrere de la pista dels negocis que es puguen estar fent mitjançant l'empresa que organitza els concerts i els esdeveniments de l'estiu.

Per tot això, Orengo ha assegurat que “els socialistes no anem a parar encara que ens lleve els recursos que ens lleve, perquè no anem a permetre que aquest empresari que no és de fiar, faça negocis amb els diners de tots els gandians”.

Orengo ha conclòs les manifestacions assegurant que “aquesta mesura és un pas més de Torró per a suprimir a aquells qui fiscalitzen la seua tasca perquè no és un alcalde de fiar”, però ha acabat dient que “no ho aconseguirà”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
salvador illa

El filòsof seriós

POLÍTICA

“Unir i servir”, les receptes del 133è president

BARCELONA
política

Montero està al 100% amb el finançament i no oblida Junts

madrid
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona
política

Puigdemont justifica la fugida per l’operatiu policial “preparat” per impedir que parlés al Parlament

barcelona
tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

barcelona

Illa afirma que governarà per a “tots els catalans” amb l’objectiu d’“unir i servir”

BARCELONA