Política

Socialistes i Liberals de Benidorm signen un acord de govern

L'alcalde Agustín Navarro pacta amb Gema Amor que serà la tinent d'alcalde i assumirà les competències de Turisme

L'alcalde del PSPV de Benidorm, Agustín Navarro, i la portaveu del grup municipal Liberals de Benidorm, Gema Amor, han firmat i registrat hui un acord ferm entre ambdós grups municipals per tirar avant un govern d'estabilitat, format per 14 regidors, fins al final de la present legislatura.

Navarro ha destacat en la seua intervenció que des que el PSPV-PSOE va guanyar les darreres eleccions municipals a Benidorm el seu objectiu ha sigut “la consecució d'un acord polític encaminat a donar estabilitat a la ciutat i mantindre el lideratge turístic de Benidorm en la pitjor crisi econòmica dels últims 50 anys”. L'alcalde ha agraït la “predisposició” a l'acord de Gema Amor, puntualitzant que “és més el que ens uneix que el que ens separa”.

Per la seua banda, la nova primera tinent d'alcalde i regidora de Turisme i Escena Urbana, Gema Amor, ha destacat que “Benidorm està per damunt de tot, és el primer, i per això hem de seguir l'estratègia que més convinga a la ciutat”. Gema Amor ha explicat que, després d'un any, “Benidorm no es podia permetre perdre més temps” i que per això, a mitjan juny, van anunciar el seu oferiment als altres dos grups polítics per a arribar a un pacte de govern que garantira l'estabilitat. “Ens vam marcar com a termini el mes de juliol i hem intentat fins a la sacietat que el pacte fóra amb qui ideològicament ens sentíem més identificats, però Manuel Pérez Fenoll ha fet impossible arribar a l'acord natural”, ha recalcat.

Els altres dos regidors de Liberals per Benidorm, Vicente Juan Iborra i Miguel Llorca, tindran les competències d'Urbanisme, Platges i Medi Ambient el primer, i el segon les de Contractació, Patrimoni General i Esports.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a europa

Romania i Letònia denuncien l’entrada de drons militars russos en el seu espai aeri

barcelona
Nacions Unides

Àfrica reivindica el seu pes

Barcelona
Rosa Boladeras
Alcaldessa de Corbera de Llobregat (PSC)

“Volem estar orgullosos i contents de viure aquí”

abrera
Mercè Rocas
Cap de l’oposició (ERC)

“No s’han palpat gaires canvis i l’orgull promès encara s’espera”

Corbera de Llobregat

Entorn natural difícil de gestionar

Corbera de Llobregat
Guerra a Gaza

Hezbol·là ataca el nord d’Israel en represàlia per la mort de tres paramèdics

Barcelona
Nord d'Àfrica

Tebboune és reelegit president d’Algèria amb el 94,6% dels vots

Barcelona
Política

El Col·lectiu Primer d’Octubre també presenta candidatura al congrés d’ERC

barcelona
Pròxim Orient

Tres israelians moren en un atac a un pas fronterer de Cisjordània

Barcelona