Política

L'alcalde d'Ontinyent cobrarà en 2012 un 30% menys que l'anterior

La renúncia del conjunt del Govern d'Ontinyent augmenta a 100.000 euros l'estalvi en estructura política respecte al govern anterior

L'Alcalde agraeix la solidaritat dels regidors i recorda que Insa va haver de ser obligada per l'oposició a baixar-se el sou quan se'l va retallar en 2010 als funcionaris

El Govern d'Ontinyent costarà en 2012 un 30% menys que l'anterior. Així serà després que a l'últim plenari s'aprovara una proposta d'alcaldia per la qual tots aquells càrrecs de l'estructura política amb dedicació total o parcial a l'Ajuntament renuncien voluntàriament a la paga extraordinària de Nadal.

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que es tracta d'una proposta “que traguem endavant per solidaritat amb els funcionaris davant la retallada decretada pel Govern de Mariano Rajoy, mesura que per descomptat no compartim”, apuntava l'Alcalde d'Ontinyent.

D'aquesta manera, l'estructura política del Govern d'Ontinyent costarà enguany 100.000 euros menys que l'anterior equip de govern del PP, ja que aquesta rebaixa s'afegeix a altres realitzades a l'últim any. En aquest sentit, cal recordar que només constituir-se el Govern d'Ontinyent, es va reduir en un 15% les retribucions dels càrrecs polítics i també la xifra d'alliberats. Posteriorment es va renunciar voluntàriament a la pujada del IPC, i ara es renuncia a la paga extraordinària de Nadal. Ontinyent té una de les estructures polítiques més barates en poblacions d'aquestes dimensions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.