Política

Castelló manté la nòmina de l'alcalde septuagenari José Luís Gimeno

Iniciativa - Compromís afirma que l'ERO que afecta a gran part de les empreses públiques no es pot justificar aquesta actitud

El coordinador d'Iniciativa i coportaveu de la coalició Compromís a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha reiterat que mentre aquest dies es viu el drama de milers de treballadors del sector i empreses públiques, els quals pateixen EROs o són deixats sense feina, és un insult mantindre en nòmina com Conseller Delegat de Castelló Cultural, Jose Luis Gimeno, quan aquest compleix o ha complit en 2012 els 70 anys, i des de que va ser nomenat per al càrrec, en gener de 2005, no se li coneix cap activitat.

Per a Mulet “els treballadors que sí van a treballar tots els dies a Canal 9, uns 1300 se n'aniran al carrer, 212 en IVVSA, 350 en Vaersa, 325 en CACSA... i en estos i en tants altres casos, qui se'n va al carrer són els treballadors honrats i mai els enxufants: familiars i militants del PP posats a dit per a gratar-se la panxa. Igualment, els interins de l'ensenyament queden sense treball, explotats i mal pagats, amb una precarització sense precedents de les seues condicions, situació que s'estén a tots els treballadors públics, que veuen retallat el seu salari, i les seues prestacions”.

Mulet ha recordat que Gimeno no necessita estar cobrant, al ser, segons la pròpia declaració de béns feta pública per ell, l'alt càrrec del Consell amb un patrimoni més alt (3,7 milions d'euros).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Prèdica de model singular i poc marge fiscal al sac

madrid

AfD, aixopluc d’escorrialles ultres

Berlín
estats units

Trump escull el populista conservador Vance com a candidat a vicepresident

barcelona
política

Comín no podrà assistir al ple de constitució de l’Eurocambra

barcelona
judicial

Serret i Simó recusen Marchena i quatre magistrats més per manca d’imparcialitat

barcelona
estats units

El cap de Seguretat Nacional admet un “error” en la protecció a Trump

barcelona
estats units

Una jutgessa desestima el cas contra Trump per tenir documents classificats a casa

barcelona
Àfrica occidental

El Parlament de Gàmbia rebutja legalitzar la mutilació genital femenina

Barcelona
Política

Aixequen l’ordre de detenció a Gallardo però el fiscal eleva el cas al TC perquè no el veu amnistiable

barcelona