Política

Els líders del PSPV i el PSC reivindiquen l'impuls al corredor mediterrani

Ximo Puig rep a Pere Navarro a Morella coincidint amb les festes del Sexenni

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig i el secretari general del PSC, Pere Navarro, han aprofitat la seua trobada hui a Morella per reivindicar conjuntament la “necessitat” que el govern de Mariano Rajoy deixe de bloquejar el corredor mediterrani. Els dos consideren que el president espanyol està més interessat en prioritzar l'eix central.

Un altre dels temes abordats en la trobada ha sigut el relatiu a les greus retallades que està aplicant el PP allà on governa. Els dos líders s'han compromés a “impulsar unes altres polítiques a partir del 2015, amb la victòria socialista a les dos autonomies”.

També han coincidit en remarcar que “contrariament al que vol fer creure el PP de manera continuada, el problema no han sigut les autonomies, sinó els governs de dretes que les han gestionat”. En aquest sentit, Navarro i Puig han considerat molt preocupant l'intent del PP de retallar les competències dels ajuntaments que han prestat serveis bàsics a pesar de no rebre el finançament de les respectives comunitats autònomes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.