Política

Un vídeo per promocionar Moià, “molt més que un deute municipal”

El cantant Quimi Vila composa una cançó-pregó per a la festa major del municipi i enregistra un videoclip amb la participació de l'alcalde i representants de vint entitats del poble

L'objectiu és promoure els encants de la localitat, més enllà de portar l'etiqueta de ser el poble més endeutat de Catalunya

  • Una imatge del vídeo, amb el cantant Quim Vila tocant la guitarra.

Moià és molt més que un deute municipal és el títol de la cançó que el cantant Quim Vila ha compost per a convertir-se en el pregó de la festa major d'aquest any i que es va enregistrar en un videoclip, que ha comptat amb la participació de l'alcalde, Dionís Guiteras, i representants d'una vintena d'entitats del poble.

El títol de la cançó és molt clar i l'objectiu de la iniciativa, amb un clar to irònic, és promoure els encants de la població, més enllà de ser coneguda com el municipi amb el deute més elevat de Catalunya.

El vídeo, que es va projectar a la plaça de Sant Sebastià del municipi el 12 d'agost, ha rebut més de 11.000 visites des que el 13 d'agost es va penjar al YouTube.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.