Política

Compromís per Castelló vol que s'aprofite l'oferiment dels supermercats Consum

Enric Nomdedéu, ha anunciat que el seu Grup presentarà una moció per tal que se signe un conveni de col·laboració semblant al que s'ha fet a Almussafes

El portaveu del Bloc - Compromís a l'Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha explicat avui que actualment la cooperativa de supermercats Consum té signat un conveni de col·laboració amb el municipi d'Almussafes, amb alcaldia de la Coalició Compromís, mitjançant el qual es compromet a lliurar aliments d'una manera gratuïta als serveis socials i entitats humanitàries de la localitat.

Segons declaracions públiques, i també segons les gestions efectuades per representants de la Coalició Compromís, aquesta cooperativa està disposada a estendre aquest conveni de col·laboració a altres Ajuntaments del País Valencià.

Per això Enric Nomdedéu ha anunciat que presentarà una moció al plenari de setembre per tal que l'Ajuntament de Castelló signe aquest conveni. D'aquesta manera, Consum posaria a disposició de l'Ajuntament de Castelló els aliments amb data de caducitat propera, amb la finalitat que siguen dedicats a atendre persones i famílies en situació d'emergència.

Finalment, el representant del Bloc - Compromís ha afirmat que “entenem que l'Ajuntament de Castelló ha d'aprofitar l'oferiment de Consum, empresa pionera i líder en la donació d'aliments i de béns de primera necessitat, i, a hores d'ara, exemple que mostra que la gestió empresarial i els resultats econòmics no han d'estar renyits amb la solidaritat i l'aportació a la societat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.