Política

Acusen l'alcalde d'Onda d'atacar obstinadament l'oposició

El partit majoritari de la bancada de l'oposició denuncia que el govern popular no fa més que fer oposició a l'oposició

El síndic portaveu del Grup Municipal Socialista ha denunciat davant l'opinió pública i els mitjans de comunicació valencians, que l'alcalde Salvador Aguilella continua utilitzant el Plenari Muniicpal per tal de fer oposició a l'oposició i no cercar més enllà del descrèdit dels socialistes d'Onda.

El grup polític denunciant veu com de manera reiterada les mocions que presenten són tombades pel fet d'haver estat presentades des d'aquest vessant de la bancada política. Així és com va passar per enèsima vegada durant el darrer plenari celebrat el dimarts 28 d'agost, on els socialistes presentaven diverses mocions afavoridores dels sectors de producció de la taulelleria i van estar tombades inexorablement sense donar més justificació.

Però el més greu d'aquest comportament és que sovint, l'equip de govern presenta mocions de semblant factura, amb alguns canvis puntuals i els aprova fent ús d ela majoria que li fa de matalaf.

Joan Miquel Salvador ha lamentat que l'alcalde continua actuant d'aquesta manera que ha convingut en qualificar de “prepotent i autoritària, com mai abans s'havia vist en democràcia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.