Política

Denuncia de greuge comparatiu a Castelló per cedir espai a Ripollés

El síndic portaveu de Compromís assegura que aquesta decisió contravé qualsevol norma democràtica i de participació

El portaveu del Bloc - Compromís a l'Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, considera que molts artistes voldrien disposar d'espais públics a l'aire lliure per tal de poder vendre les seues obres, com se li ha oferit a Ripollés.

Aquestes declaracions les ha fetes després de conéixer que les escultures de Ripollés s'exposaran, fins que siguen venudes, en un espai públic i és per això que aquest grup polític que ocupa part d ela bancada de l'oposició a l'ajuntament de Castelló de Plana es pregunta si qualsevol artista de la vila, té a la seua disposició aquestes facilitats per poder donar una eixida comercial a les seues obres.

Enric Nomdedéu ha considerat “un greuge comparatiu que se facilite a una persona en concret un espai públic per tal de poder vendre les seues obres. “Entenem que s'hauria d'obrir la possibilitat a altres artistes que també tingueren l'oportunitat de donar una eixida comercial a la seua obra” afig Nomdedéu.

Finalment, el portaveu del Bloc - Compromís ha afegit que “la promoció dels creadors de la nostra ciutat no es pot circumscriure a una única persona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.