Política

El PSPV de Gandia denuncia Miguel Pérez com a endollat del PP de la setmana

El responsable del Gabinet de Premsa de l'Ajuntament de Gandia s'incorporà al departament després de les falses retallades del personal de comunicació anunciades el mes de març

El PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia continua aquesta setmana amb la campanya “L'endollat de la setmana” per a donar a conèixer el nom de les més de 50 persones que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals i que demostren que cada retall anunciat en personal i que es ven com a estalvi, en realitat és una mentida, perquè cada dia hi ha més “col·locats”.

Aquesta setmana els socialistes destapen el nom de Miguel Pérez, periodista i responsable del Gabinet de Premsa de l'Ajuntament de Gandia. Pérez, ex treballador de l'edició comarcal d'un conegut diari, s'incorporà a les seues funcions en l'Ajuntament després de les falses retallades en comunicació ordenades per l'Alcalde Torró el passat mes de març.

La incorporació de Pérez al departament de Premsa demostra que també ací les suposades retallades eren una mentida.

Des de l'arribada de Pérez, el departament de Premsa i Comunicació del consistori no deixa de créixer, fet a la mesura de l'aparell de propaganda que, amb diners públics, ven l'acció del govern del PP.

Segons el partit polític denunciant, Pérez és familiar directe d'un integrant de la llista electoral del PP, concretament del militant que ocupava el número 16. Així s'evidencia la segona mentida de la campanya electoral, quan els integrants de la llista electoral popular signaren davant notari la prohibició de contractar familiars directes per a ocupar càrrecs de confiança municipals.

Amb el cas de Pérez, el PSPV-PSOE de Gandia vol demostrar que les retallades en personal anunciades per Torró afectaven sols els grups de l'oposició, mentre que el personal de confiança del govern, va augmentant cada setmana, amb nous casos d'endollats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.