Política

Navarro emplaça Mas a treballar perquè “els diners vinguin” de Madrid en comptes de fer “campanyes publicitàries”

El primer secretari considera que la fotografia del grup del pacte fiscal és “pobra i trista”

Recorda que el PSC ha votat el 80% dels punts per aconseguir un nou finançament però que tot i així no té representació al grup de seguiment

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha emplaçat Artur Mas a anar a Madrid i treballar “perquè els diners vinguin” a Catalunya en comptes de fer “campanyes publicitàries”. D'aquesta manera s'ha referit a l'acord del grup de seguiment del pacte fiscal, iU, ICV-EUiA, ERC i Joan Laporta, d'internacionalitzar la reclamació del nou model de finançament per arribar a l'opinió pública europea.

Navarro considera que la fotografia d'aquest grup és “pobra i trista” perquè no hi apareixen “la majoria de partits polítics” de Catalunya.

Navarro ha recordat que el PSC ha votat el 80% dels punts del pacte fiscal, però que tot i així no té representació al grup de seguiment. Per aquest motiu, ha insistit que fan falta la majoria de partits per “fer més força a Madrid”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.