Política

Compromís lamenta la incoherència de Fabra amb la ILP de TV3

Morera recorda que quan era alcalde de Castelló “votava a favor de la TV3, considerava positives les manifestacions i ara calla i consent a les ordres de Rajoy”

El síndic de Compromís a les Corts, Enric Morera, ha indicat aquest dimecres que el vet en el Congrés a la tramitació de la ILP Televisió sense Fronteres demostra “l'autèntica essència dictatorial del PP, que no vol lliure comunicació, ni lliure elecció”. Morera assenyala que amb la seua decisió el PP impedeix que TV3 es veja al País Valencià però també que Canal 9 es puga rebre a Catalunya i les Illes Balears. El portaveu de Compromís ha recordat que Fabra, quan era alcalde de Castelló, “votava a favor de la TV3, considerava positives les manifestacions i ara calla i consent a les ordres de Rajoy”.

El síndic de Compromís ha reconegut que, tal com va dir en la seua intervenció el diputat de la formació al Congrés, Joan Baldoví, el debat sobre la ILP “arriba tard, es podia haver tramitat i aprovat en la legislatura passada, quan el PP no disposava de la majoria absoluta de la cambra i el PSOE no sols no va voler, sinó que va dictaminar en contra de la iniciativa”. Segons Morera, “els populars acusaven el president Zapatero de no donar el múltiplex per poder veure TV3 i altres televisions autonòmiques al País Valencià. Ara, Zapatero no hi està, però tampoc el múltiplex”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.