Política

L'ANC convoca una concentració aquesta tarda a la plaça Sant Jaume

L'entitat respon al cop de porta de Rajoy al pacte fiscal assegurant que l'“única via possible és la independència”

La protesta està convocada a les 19:30h i estarà encapçalada per la pancarta ‘Catalunya, nou estat d'Europa'

CiU també fa una crida a aplegar-se davant el Palau de la Generalitat per rebre el president Artur Mas

L'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) ha convocat una concentració “urgent” per aquesta tarda a les 19:30h a la plaça Sant Jaume de Barcelona després que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, hagi tancat la porta al pacte fiscal.

En un comunicat publicat a la seva pàgina web, l'ANC constata que en la reunió d'aquest dijous, Rajoy ha “deixat clar” al president de la Generalitat, Artur Mas, que “no hi ha marge” pel pacte fiscal.

I és que l'entitat assegura que “l'única via possible és la independència i que l'esperit de l'11S seguirà viu fins el dia que assolim l'Estat propi”.

Per aquest motiu, l'ANC convoca una “concentració urgent” aquest dijous a dos quarts de vuit de la tarda per recordar al president Mas, en el seu retorn de madrid, quina és la “voluntat que vam expressar massivament”.

L'Assemblea precisa que la concentració estarà encapçalada per la mateixa pancarta que va presidir la manifestació de l'11 de Setembre, Catalunya, nou estat d'europa, i convida els assistents a acompanyar-la amb estelades.

En paral·lel, CiU ha fet una crida a les xarxes socialsa reunir-se també a la mateixa hora davant el Palau de la Generalitat per rebre el president Artur Mas al seu retorn de Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.