Política

El PSOE de Gandia senyala Josemi Villar com a endollat de la setmana

Els socialistes asseguren que Torró va sumar a la seua nòmina d'endollats a Josemi Villar, ex PP i ex Plataforma de Gandia, qui va abandonar a Mut abans d'acabar la legislatura per buscar el paraigua de l'empresari

El PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia continua aquesta setmana amb la campanya “L'endollat de la setmana” per donar a conèixer el nom de les més de 50 persones que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals i que demostren que cada retall anunciat en personal i que es ven com a estalvi “en realitat és una mentida, perquè cada dia hi ha més col·locats”.

Aquesta setmana els socialistes destapen el nom de Jose Miguel Villar Durban, conegut com Josemi Villar, actual assessor del nodridíssim departament de Comunicació de l'Ajuntament de Gandia i amb unes tasques en el consistori que, tot i el seu sou de més de 40.000 euros anuals, no estan massa definides, treballant directament en el gabinet de l'alcaldia de Torró.

I és que el càrrec que ostenta i els diners de l'erari públic que rep, són part de l'acord que Torró va realitzar amb diversos membres de la Plataforma de Gandia a pocs mesos d'eleccions. Un acord que el portà a abandonar la formació de Fernando Mut per a cobrir-se baix el paraigua d'un Torró que, per guanyar les eleccions, va ser capaç de protagonitzar la frase “Roma no paga a traidores, Torró sí”.

Villar atresora a les seues esquenes una llarga carrera política plena d'anades i vingudes, havent estat primer al PP (on va ser assessor a l'Ajuntament d'Oliva), després a la Plataforma de Gandia (on va cobrar més de 140.000 euros durant la passada legislatura) i ara al PP, on cobrarà una quantitat semblant per quatre anys de servilisme a Torró.

Moltes són les preguntes al voltant de quina és la tasca de Josemi Villar en l'Ajuntament de Gandia. Alguns diuen que es dedica a gestionar les Xarxes Socials, altres comenten que és l'encarregat de decidir quins mitjans de comunicació reben diners per publicitat i quins no, sempre segons els interessos del PP. A més, és el responsable d'editar el BIM, un fullet promocional del PP on es censura a l'oposició tot i estar pagat amb diners de tots.

Però el que sí que és cert, és que ell ha liderat i protagonitzat alguns dels atacs de censura més sonats a l'acció comunicativa de l'oposició, impedint la realització de rodes de premsa en la sala de premsa i impedint també l'entrada de membres de l'oposició en una roda de premsa on l'alcalde anunciava, sense cap avís previ, que els anava a acomiadar.

També se sap de Villar que ajuda a Torró a tractar de confondre a la ciutadania protagonitzant, amb la seua veu, els anuncis i falques radiofòniques tant del PP com de l'Ajuntament de Gandia, un fet èticament molt qüestionable. Tot i això, a nivell periodístic sempre es recordarà a Villar per les entrevistes que li va realitzar al seu comprador, Arturo Torró, abans i després de les eleccions i que es van retransmetre a la televisió vinculada a l'actual alcalde i en les quals Villar oblidava per complet el seu passat agre amb el seu actual cap.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.