Política

Es convoca una assemblea oberta a Alcoi per fer balanç de l'acció de govern

Les conclusions de la reunió serviran per posar-les damunt de la taula en la propera reunió dels tres partits polítics que recolzen l'actual govern municipal

Hui dimecres dia 10 d'octubre, a les vuit de la vesprada, al Casal Ovidi Montllor, tindrà lloc una assemblea pública convocada per Esquerra Unida. Segons explica el coordinador de la formació d'esquerres “després d'un any i tres mesos pensem que és moment de fer balanç. Nosaltres tenim aquesta manera de treballar, vam preguntar als nostres simpatitzants abans de les eleccions, ara, després d'aquest temps tornem per a que ens expliquen què estem fent bé i què podem millorar”.

Les conclusions d'aquesta reunió, junt al treball diari de la formació, serviran després, segons explica Fernández, per seure reposadament amb els socis de govern i traslladar-los les inquietuds que generen algunes qüestions. Així el coordinador d'EU explica que “la política impositiva, els pressupostos participatius, l'urbanisme i la política industrial” seran alguns dels temes que centraran la reunió i que EU traslladarà a PSOE i Bloc.

Diego Fernández, coordinador d'EU d'Alcoi, explica que “el diàleg dins del govern és fluït però, tal i com vam acordar quan signarem el pacte de govern, cal tenir contactes entre els partits de manera periòdica per tal de tractar temes que transcendeixen el dia a dia de la gestió municipal”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.