Política

Morella valora els cent dies de govern de l'alcalde Rhamsés Ripollés

El primer edil ha aprofitat la roda de premsa per a sol·licitar una rectificació al Govern i que incloga el parador en els Pressupostos Generals per a 2013

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha comparegut en roda de premsa per a fer balanç dels cent primers en el càrrec. Un període en el què s'han adoptat més de 200 iniciatives dirigides a l'impuls de nous projectes i la creació d'ocupació, la defensa dels interessos de Morella, les ajudes a les famílies i associacions i l'organització i celebració del Sexenni.

Aquests tres mesos també han destacat per la gran activitat que hi ha hagut en Morella, on s'han programat més de 300 actes.

En este període també s'ha publicat el Pla Municipal d'Ajuda als Llibres de Text, ha començat l'Escola Infantil gratuïta, l'Escola Municipal de Música, el Centre de Dia amb més oferta de tallers o s'han realitzat actuacions de millora en distints serveis en els municipis que depenen administrativament de Morella.

L'alcalde també ha fet referència a les reivindicacions del consistori de projectes de gran importància per a la ciutat i que depenen d'altres administracions. Entre elles, ha reclamat al Govern d'Espanya que “rectifique” i que “incloga el parador de turisme en els Pressupostos Generals de 2013”. Segons apuntava Ripollés, “el parador és una infraestructura vital per a la comarca d'Els Ports, perquè significa creació d'ocupació, internacionalització del destí turístic i un revulsiu per a l'economia local”. Per això, considera que “ja s'ha invertit una quantitat molt important, pròxima als 5 milions d'euros, i s'hauria de consignar una partida pressupostària per a continuar amb els treballs”.

En aquest sentit, el primer edil assenyala que “el parador ja ha estat parat un any i no es pot continuar perdent temps”. L'alcalde de Morella espera que el resultat siga tan satisfactori com amb el problema del despreniment de la muralla de la Torre del Pantó a la Puerta Ferrisa.

En estos cent primers dies també s'han mantingut reunions amb la Direcció General de Patrimoni de la Conselleria d'Hisenda per a buscar una solució i garantir la pràctica esportiva en el complex de la Fàbrica Giner o, amb la Direcció Territorial d'Educació per a abordar l'estat del col·legi Mare de Déu de Vallivana.

També s'ha reivindicat “el principal problema econòmic que té l'Ajuntament de Morella, que són els 1,5 milions d'euros que deu la Generalitat Valenciana”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ÀFRICA

El president de Nigèria implora la fi de les protestes per l’alt cost de la vida

BARCELONA
REGNE UNIT

Starmer avisa que els implicats en els aldarulls d’extrema dreta “ho lamentaran”

BARCELONA
PRÒXIM ORIENT

Creix el nombre de països que demanen als seus ciutadans marxar del Líban

BARCELONA
ESTATS UNITS

Kamala Harris s’entrevista amb els candidats a vicepresident

BARCELONA
GUERRA A GAZA

Israel causa una altra matança amb atacs a dues escoles a la Franja

BARCELONA
ÀSIA

Prop de 60 morts en una altra protesta contra el govern a Bangladesh

BARCELONA
GUERRA A EUROPA

Ucraïna confirma l’arribada dels primers F-16 enviats pels aliats

BARCELONA
política

Rull ajorna fins dimarts la ronda de consultes prèvia al ple d’investidura d’Illa

barcelona
política

Els CDR desconvoquen la mobilització de demà a l’estació de França

barcelona