Política

Els socialistes de Torrent s'oposen a l'apujada de la contribució

El govern popular ha pujat aquesta impost més d'un 31% en tan sols cinc anys

El Grup Municipal Socialista a l'ajuntament de Torrent denuncia, mitjançant un comunicat de premsa fet públic, la doble bara de mesurar del PP mostrada a les ordenances fiscals.

Per als socialistes torrentins, resulta indignant el fet que també des de la municipalitat s'augmente la pressió fiscal a la ciutadania mentre no s'actua davant les multinacionals o els bancs.

Aquesta protesta formal substanciada pel síndic portaveu, Andrés Campos, subratlla l'augment del rebut de la contribució que, durant el darrer quinquenni ha augmentat en un 31% del seu valor inicial, la qual cosa suposa una pujada del 6% anual.

Davant aquesta realitat, Campos assegura que en compte d'optar per aquesta solució s'haguera aplicat una quota per l'ocupació de la via pública dels caixers automàtics, “s'hauria ingressat suficients diners com per no haver de cobrar les instal·lacions públiques al teixit associatiu de la ciutat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.