Política

L'ajuntament de Morella exigix als diputats valencians que recolzen el parador de turisme

El consistori tem que els diputats del PPCV no recolzen les esmenes que presenta el grup socialista del Congrés

El tinent d'alcalde, Amadeu Bordàs, ha exigit als diputats valencians en el Congrés que “defenguen els interessos de Morella i que aproven les esmenes per a reactivar la construcció del parador de turisme”.

L'edil morellà recorda que l'alcalde del municipi, Rhamsés Ripollés, ja ha enviat una carta a estos diputats perquè es posicionen a favor de la construcció del complex hoteler de Morella. A més, ha recordat la importància que té esta instal·lació per al turisme de la demarcació de Castelló i del conjunt del País Valencià, ja que seria la primera construcció en este territori en democràcia.

D'esta manera, el regidor de l'equip de govern demana als diputats valencians del PP, Esquerra Unida, Compromís i UPyD, que “defenguen els interessos de Morella del conjunt del territori valencià i que aproven les esmenes que presenten els diputats del grup socialista per a tornar a consignar una partida pressupostària al parador de Morella”. La petició torna a reiterar-se davant del important debat que es produirà en els pròxims dies i que es clau per a decidir si el parador de turisme torna a estar pressupostat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.