Política

Carlos Bolta és el “facilitador” de “Gandia Shore” i l'endollat de la setmana

A l'inici de la legislatura es va veure esquitxat en un escàndol quan es va fer públic que allotjava al personal dels esdeveniments de Gandia Protur en l'hotel propietat de la seua família

El PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia continua amb la campanya “L'endollat de la setmana” per a donar a conèixer el nom dels més de 50 endollats que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals.

Aquesta setmana els socialistes destapen el nom de Carlos Bolta, gerent de Gandia Protur fins la fusió de les empreses, i actual responsable de la secció turística de IPG. Aquest gandià ha estat des de sempre molt vinculat al PP de Gandia, sent membre de l'executiva local de la força política juvenil, Nuevas Generaciones (NNGG), on va estar en l'equip de Víctor Soler. A més, també és actualment membre de l'executiva local del PP, sent responsable de l'àrea de Turismo, Playas y Oferta complementaria.

I aquestes són les úniques credencials de Carlos Bolta per a que Torró decidira ubicar-lo al capdavant de l'empresa encarregada del turisme de la ciutat. Aquestes i ser família dels propietaris d'un hotel de la platja de Gandia, condició que sembla haver aprofitat molt bé el gerent. Així, amb un càrrec i un sou de prop de 150.000 euros per legislatura, Torró paga a Carlos Bolta la seua militància en el PP.

De la tasca de Carlos Bolta en l'Ajuntament de Gandia es poden dir moltes coses, tenint en compte que les úniques gestions que realitza el govern del PP afecten al turisme, tot i que en realitat les últimes decisions les pren Torró.

Tot i això, segurament el seu dubtós èxit ha estat ser el facilitador de l'arribada del programa 'Gandia Shore' a la ciutat ducal. Una prova més que evidencia el model turístic que Bolta i Torró estan instaurant a Gandia i que trenca amb el passat cultural per a apostar pel garrulisme, la pandereta i l'oci nocturn desenfrenat a través d'una política d'esdeveniments al més pur estil Paco Camps.

Així, Bolta va participar en diverses reunions a Madrid i a Gandia amb la productora Magnolia, responsable del reality de la MTV, i els va traslladar que el consistori posaria al seu abast totes les facilitats que necessitaren. Unes paraules que van convèncer a la productora per a gravar en Gandia quan tot apuntava que Benidorm anava a ser l'escenari del show.

Ja en la productora en Gandia, Bolta ha expedit ordres de servei diàries que passava a funcionaris i departaments de l'Ajuntament, que treballaven directament per al programa. Uns exemples són la reserva de llocs d'aparcament en carrers de la platja, seguiments de la Policia Local o accés a l'enllumenament públic. Tot, pagat pels gandians.

Però aquest no ha estat l'únic escàndol de Bolta. Així, a l'inici de la legislatura, es va veure esquitxat en un escàndol quan es va saber que el gerent de Gandia Protur estava allotjant al personal de concerts i esdeveniments diversos que organitzava en l'hotel propietat de la seua família. Així, van ingressar factures per la gens menyspreable quantitat de més de 8.500 euros. El més greu és que després de la denuncia, Bolta ha continuat recomanant i ubicant a personal tècnic en el seu hotel, i fins i tot es comenta que els membres de la productora de 'Gandia Shore' pernoctaven allí.

Amb aquestes polítiques de malbaratament no estranya que Gandia Protur siga una de les empreses que més gasta, passant d'un dèficit de 96.000 euros amb el PSOE a més de 2,3 milions d'euros amb Bolta i el govern del PP de Torró en només els seus primers sis mesos de govern.

Aquesta és la conseqüència de Maremàgnums, concerts, carpes, xiringuitos i altres, on Bolta també ha protagonitzat escàndols, com la polèmica amb qui va ser responsable del Maremàgnum, Santi Gomar, a qui va acomiadar en plena temporada d'estiu degut al rotund fracàs de públic en els espectacles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona
política

Puigdemont justifica la fugida per l’operatiu policial “preparat” per impedir que parlés al Parlament

barcelona
tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

barcelona

Illa afirma que governarà per a “tots els catalans” amb l’objectiu d’“unir i servir”

BARCELONA
política

Torra i Borràs demanen que s’aixequi la suspensió de sou i feina als mossos investigats

barcelona

Els Bombers de Girona pendents de judici per l’1-0 demanen l’amnistia

GIRONA
bangladesh

El cap del Tribunal Suprem dimiteix davant les noves protestes

barcelona