Política

Els socialistes de la Safor atenen els sindicats i preparen la vaga del 14N

Regidors, militants i simpatitzants del PSPV-PSOE de la comarca de la Safor-Valldigna participaran a la vaga general del 14-N “per defensar l'Estat del benestar dels atacs de la dreta”

Els Socialistes de la Safor-Valldigna han rebut en la seu del PSPV de Gandia, als sindicats UGT i CCOO, comandats pels seus respectius secretaris generals a la Safor, Raül Roselló i Josep Antoni Carrascosa. Ambdós han explicat els motius de la vaga general convocada el proper 14 de novembre, a la qual els socialistes de la comarca ja han anunciat que donen tot el seu suport.

ED'aquesta manera, els reunits han manifestat que donaran suport a la Vaga General del 14-N, “per poder defensar l'Estat del Benestar, l'ensenyament, el sistema de salut o les pensions dels nostres majors dels atacs de la dreta en el poder, amb l'excusa de la crisi econòmica”.

El secretari general dels Socialistes de Gandia i diputat, José Manuel Orengo, ha assegurat que el PSPV-PSOE comarcal participarà d'esta vaga general, al temps que ha oferit als dos sindicats tot el seu suport logístic per a aconseguir mobilitzar als ciutadans i que lluiten pels seus drets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.