Política

Junqueras: “Volem fer un nou país per a tothom en el qual nosaltres prenguem les decisions sobre el nostre futur”

El candidat d'ERC obre la campanya a Sant Vicenç dels Horts reclamant el dret a decidir de tots els catalans, siguin d'on siguin i parlin la llengua que parlin

El candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha reclamat el dret dels catalans a decidir el seu propi futur a través de la construcció d'un nou estat que representi a tothom, hagi nascut on hagi nascut i parli la llengua que parli. “Volem fer un nou país per a tothom en el qual nosaltres prenguem les decisions sobre el nostre futur”, ha exclamat des del pavelló de Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts, ciutat de la qual n'és alcalde i que ha escollit per iniciar la campanya electoral dels republicans. Una campanya de la qual ERC espera sortit com a segona força al Parlament: “estem molt il·lusionats perquè creiem que podem ser segona força”, ha destacat.

“Volem fer un nou país perquè serà un nou estat en el marc de la Unió Europea i també perquè tenim una nova oportunitat per fer-lo millor, per fer un país que valgui la pena de ser viscut”, ha desitjat davant de l'aplaudiment de les quatre-centes persones que s'han aplegat al pavelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.