Política

L'Ajuntament d'Algemesí no canviarà el nom de l'avinguda del País Valencià

Aquesta decisió ha estat considerada com a un triomf de la ciutadania i a causa de les mobilitzacions hagudes en la vila

Afortunadament per als veïns i veïnes de l'Avinguda, ara novament del País Valencià, l'alcalde de la vila ha rectificat en una carta que els ha fet arribar.

D'aquesta manera, els grups polítics, associacions i entitats implicades, volen felicitar primerament els veïns i veïnes del carrer perquè han donat a tots una lliçó sobre com entendre la ciutadania activa.

En opinió de les organitzacions ciutadanes i veïnals d'Algemesí, “són ells els que amb la seua resistència pacífica i amb arguments clars i rotunds han provocat aquesta decisió”.

Però davant l'anunci realitzat, també es felicita l'Alcalde perquè rectifica una desafortunada decisió, i per la forma en que ho fa, demanant disculpes per les molèsties ocasionades, i reconeixent que “ha de prevaler la decisió dels veïns”, donat que “són aquests els autèntics governants d'Algemesí”.

No obstant això, animen a l'equip de govern a continuar per la via de l'autocrítica, a analitzar el que ha passat i a depurar responsabilitats. Les organitzacions, grups i entitats no obliden que ells i sols ells són els causants de la situació. Tant els veïns com els partits de l'oposició l'únic que feren fou protestar legítimament per una mesura políticament innecessària i administrativament irregular.

Per la seua banda, Més Algemesí considera que aquest lamentable episodi demostra clarament la tensió i divisió existent dintre de l'equip de govern, divisió que perjudica greument al poble. Han tardat quasi dos mesos en rectificar una decisió que deuria haver estat rectificada al dia següent. Això és així perquè és evident que al si del PP d'Algemesí s'ha produït un clar enfrontament entre el l'Alcalde i el propi portaveu del grup. Sols in extremis el regidor en cap ha aconseguit imposar el seu criteri per damunt del portaveu popular.

Durat aquests dos mesos, Més Algemesí, ha dubtat que l'autoritat real en l'Ajuntament fora la de l'Alcalde, però amb aquesta decisió, les coses tornen al seu lloc. “Desconeixem si aquesta situació passarà factura dintre del Partit Popular i si s'exigiran responsabilitats al causant o causants d'aquesta situació, però pensem que tant l'origen del problema com la resolució del mateix demostren clarament la manca de cohesió del grup governant i la distància existent entre el grup municipal i el seu portaveu oficial”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.