Política

la CRÒNICA

Artur Mas i l'exèrcit del Fènix

Què tenen en comú el cantant de La Principal de la Bisbal, una tècnica del Consell Comarcal de l'Anoia i un casteller i diable de Sant Cugat? Tots són d'origen estranger, estan molt integrats a Catalunya i formen part de la plataforma Nous Catalans, que, com aquell exèrcit del Fènix, dirigeix –bé, codirigeix– Èric Bertran. El jove activista sembla haver-se refet de l'abús judicial i policial que va donar peu a la pel·lícula tot just estrenada i, amb 22 anys, s'ha fet un lloc en la política de bracet de CiU i d'un autèntic supervivent, com és el secretari d'immigració de CDC, Àngel Colom.

Colom i Bertran van conduir l'acte que ahir al matí va reunir Artur Mas amb membres de la plataforma al CCCB. Un d'aquests que se'n diu multiculturals i que, com tots els actes anomenats així, va incloure actuacions musicals. La més sorprenent, la protagonitzada per set joves de la plataforma que van resultar ser una mena de Backstreet Boys en versió nostrada. I la millor, la del tenor d'origen dominicà Roger Reyes, clavat a Denzel Washington, que va interpretar La puntaire per a deliri d'uns assistents als que CiU vol sumar a la seva causa. Tot això, el mateix dia que Sharif, el jove de Nova York corprès per la manifestació de la Diada, feia públic el seu segon vídeo, que, tot i que no ho podem assegurar, fa ferum de Mas Style.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.