Política

Els partits polítics de Gandia demanen la dimissió de Javier Reig

Asseguren que ha tornat a mentir quan ha culpat a l'empresa que gestiona “labici” de la paralització i els socialistes ho demostren amb un burofax on el denunciat demana a l'empresa el cessament de l'activitat

Tots els partits polítics que formen la bancada de l'oposició de l'ajuntament de Gandia han dit la seua respecte del cessament de l'activitat del servei de bicicletes existent a la ciutat.

El PSPV-PSOE de la ciytat més poblada de la Safr ha demanat hui públicament la dimissió del regidor no electe del govern del PP de la ciutat, Javier Reig, per haver mentit descaradament i de forma continuada i per haver estat el facilitador del progressiu desmantellament fins a la seua desaparició del servei públic de “labici”, que ahir confirmaven que deixava d'estar disponible per als gandians, eliminant un transport ecològic al qual estaven abonats prop de 6.000 persones.

Des que la setmana passada es va començar amb els rumors de que “labici” anava a deixar de prestar servei a Gandia, han estat dues les ocasions en les quals Reig ha mentit públicament. Primer, va negar que, tal i com havien denunciat els socialistes, Gandia haguera perdut una subvenció de 320.000 euros per a la tercera fase de l'ampliació de “labici”. Una ajuda que havia atorgat l'Agència Valenciana de l'Energia, que ja estava concedida i que la desídia de Reig, que no va fer els seus deures, va provocar que no arribara a les arques municipals.

Però les mentides de Reig no es van aturar ací, i ahir mateix va tornar a fer-ho quan va culpar a l'empresa que gestiona el servei públic de bicicletes de la paralització del mateix. Per tal de demostrar que Reig menteix i que és el vertader culpable de l'actual desmantellament de “labici”, el regudor socialista Vicent Mascarell ha fet públic un burofax que l'Ajuntament de Gandia va enviar el passat 8 de maig a l'empresa que aleshores era adjudicatària de labici, Cyma-Señalia. En aquest document, el propi Reig, en condició de vicepresident de l'empresa pública Iniciatives Públiques de Gandia, demanava la resolució del contracte a data de 30 de juny per a ser la mercantil pública la que tornara a gestionar el servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.