Política

Morera adverteix que ni els alartistes ni la dreta podran aturar el canvi polític al País Valencià

Compromís trenca l'acord de govern a Alcoi després del cessament de la regidora nacionalista de Cultura, Anna Serrano

El secretari general del Bloc i síndic de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat aquest matí en la roda de premsa que ha oferit el grup municipal de Compromís d'Alcoi per anunciar que els regidors nacionalistes abandonen l'equip de govern, després del cessament de la regidora de Cultura, Anna Serrano, un fet que ha sigut interpretat com una expulsió de tots els regidors de la coalició del govern municipal.

Morera ha estat clar a l'hora d'assenyalar que el cessament de Serrano “ha sigut una estratègia de l'alartisme per trencar el govern municipal d'Alcoi, i pitjor encara, impossibilitar el canvi polític al País Valencià”. El líder del Bloc ha demanat en roda de premsa la rectificació de l'alcalde alcoià, el socialista Antoni Francés, perquè, amb l'acció del primer regidor “s'ha fet un gran mal a l'esperança de tots els progressistes del País Valencià perquè ha demostrat que un sector del PSOE no vol un canvi efectiu i real en les institucions valencianes”.

El líder valencianista ha assegurat que li constava que el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha fet gestions per evitar el trencament del govern municipal d'Alcoi, però li ha demanat contundència en les accions.“El que ha passat a Alcoi, totes i tots sabem que no té res a veure amb Alcoi. Tot ha sigut una estratègia de l'alartisme en contra l'estabilitat local i en contra del canvi polític que s'albira”.

Morera, que ha mostrat el total suport als regidors de Compromís d'Alcoi, ha assegurat que “ni Toni Francés ni l'extrema dreta podran aturar el canvi polític al País Valencià, un canvi que lidera Compromís i que defén les persones i la màxima transparència per traure el nostre país de la greu crisi en què estem i de què són culpables tant el PSOE com el PP”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.