Política

A Gandia, Javier Ruiz Merino és l'endollat del PP de la setmana

Pertany a l'extensa nòmina d'endollats procedent de Noves Generacions del PP, gestiona els perfils de l'Alcalde i el Partit Popular a les xarxes socials, amb sou públic

Aquesta setmana els socialistes destapen el nom de Javier Ruiz Merino, el 'Community Manager' de l'alcalde, segons la seua pròpia definició. Merino, membre de l'Executiva de Nuevas Generaciones del Partit Popular, és part de l'extensa nòmina d'endollats de l'ajuntament de Gandia des de la victòria electoral del PP en maig de 2011.

En guanyar Torró, Merino es va convertir en l'únic integrant de la plantilla de l'empresa pública Iniciatives de Comunicació, al temps que el Govern municipal desmantellava Gandia Televisió i enviava els seus treballadors a l'atur.

Merino gestiona, amb el seu sou públic, els perfils a les xarxes socials de les joventuts del PP, del seu partit i del propi alcalde. La propaganda a les xarxes socials és una de les seues funcions en horari laboral. Merino s'ha convertit, a més, en difusor dels missatges de Torró i de les polèmiques que el PP enceta a les xarxes socials.

Nuevas Generaciones del PP, de la que Merino forma part, ha aconseguit col·locar en l'Ajuntament a gran part de la seua executiva, i des de l'arribada del PP al govern municipal s'ha convertit, a més, en l'entitat juvenil que més diners públics rep en concepte de subvencions. Com han denunciat els Socialistes de Gandia aquesta setmana, enguany rebran uns 2.934 € de subvenció, el 25% del total, fent punts amb la seua assistència a processons cíviques del 9 d'Octubre, reunions amb falles, processons de Setmana Santa, presa de possessió de l'alcaldessa de Torrent i fins a 15 actes comarcals de partit. Estes activitats, entre moltes altres, ascendixen a un total de 95.

La subvenció coincideix amb l'extensa nòmina d'endollats de Nuevas Generaciones que cada mes reben sou pagat per tots.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.