Política

Compromís per Paterna rebutja l'oferiment de fer un govern de concentració

La formació posa com a condició prèvia per seure a parlar la dimissió de l'alcalde, una auditoria econòmica i un termini de negociacions de tots els grups polítics

Compromís per Paterna considera que el ple extraordinari celebrat al municipi per tal de debatre sobre l'estat de la Vila de Paterna “li ha servit a l'alcalde només per a fer una paròdia. Teatret que ha rematat presentant una proposta, un govern de concentració, per a que entre tots li fem els deures que ell no ha sabut fer: gestionar amb trellat el municipi. Per això, li hem demanat la seua dimissió”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “Lorenzo Agustí volia ser el titular en la premsa, amb la seua proposta. Però li hem llançat un repte amb una esmena, demanant que primer dimitisca, després com alcalde accidental que faça una auditoria econòmica i, a continuació, que s'establisca un termini d'un mes per a estudiar i negociar amb tots els grups, i després ja veurem si ho considerem”.

Loles Ripoll assenyala que “la proposta d'Agustí ens sembla cínica, i demostra que amb la seua majoria absoluta és totalment incapaç de governar. L'alcalde demana ajuda quan nosaltres, des de la nostra tasca com a oposició, hem fet propostes en positiu amb mocions, acords, consens… Perquè la política es treballa en el dia a dia. I damunt encara té la cara de burlar-se de les nostres propostes, menyspreant tot el treball que hi ha darrere”.

Des de Compromís consideren que el comú denominador per a intentar que l'oposició li vote a favor, no passa dels atacs a l'oferiment general. Aquesta formació política opina que és una farsa més, un insult als problemes dels veïns de Paterna.

Al principi de la legislatura actual Lorenzo Agustí ja ho va intentar, nomenant per decret a tots els portaveus de l'oposició com a regidors de govern, malgrat no haver-ho negociat ni comunicat. Després, tots els portaveus varen renunciar. Tots excepte el portaveu d'Esquerra Unida, qui va continuar sis mesos en el càrrec.

D'altra banda, durant la celebració del plenari d'ahir, l'alcalde, s'ha permés fer-li gracietes al portaveu d'Esquerra Unida mentre ningunejava el portaveu del PSPV i ha intentat dividir una vegada més l'oposició.

Per a la formació denunciant, “tota aquesta parafernàlia ha estat muntada per a emmascarar un cicle baix del seu mandat, on no sap cap a on anar amb tanta cortina de fum i tants forats econòmics. I sense passar per alt la creixent contestació que troba al sí del seu partit”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.