Política

Marcos Estruch és l'endollat del PP de Gandia d'aquesta setmana

Malgrat que fa ja un any i mig que el PP governa a Gandia, Estruch encara no ha estat nomenat en el càrrec que exerceix i pel qual cobra

Ningú sap què li està costant a l'Ajuntament la immensa quantitat d'esdeveniments esportius que s'organitzen

Aquesta setmana els socialistes destapen el nom de Marcos Estruch, a qui Torró va qualificar com “el gol del ascenso” quan va anunciar el seu fitxatge en campanya electoral. I és que el PP i Torró van presumir quan encara faltava un mes per a les eleccions de director d'Esports, perquè l'exjugador del CF Gandia no compareixia en la llista electoral. I malgrat això i que el PP ja fa un any i mig que governa, Estruch encara no ha estat nomenat en el càrrec que exerceix i pel qual cobra més de 40.000 euros a l'any.

Participa en rodes de premsa, entrega trofeus, i compareix com a director de l'àrea d'Esports, de la qual és regidora electa Emi Climent. Dues persones i dos sous per a conduir la política esportiva de Gandia. Però el més curiós de tot és que, fins ara, no se sap d'on cobra Marcos Estruch i en qualitat de què, perquè són tants els favors que deu Torró que encara no ha sabut com fer-li el vestit a mida a l'exfutbolista.

Malgrat el seu passat com a jugador de l'equip de futbol més antic de la ciutat, el CF Gandia, la història d'aquest club ha anat a menys des que governa el PP. Estruch no va fer res perquè Torró i els seus amics Pepe Just i Benjamín Sanz no acabaren fent el que han fet: abocar al Gandia a la més absoluta de les ruïnes amb una política semblant a la del PP a l'Ajuntament de Gandia: gastar i gastar pensant que només la seua presència anava a ser suficient per a que la ciutat pujara. Però ni en l'Ajuntament ni en el futbol, ho han aconseguit: Gandia té ara més de 1.000 aturats més que abans i l'equip de futbol va baixar de divisió després de l'espantada de Sanz i l'empresa que va portar Torró.

Des d'aquell moment, Marcos Estruch es va oblidar del CF Gandia i es va dedicar a portar a la ciutat una immensa quantitat d'activitats esportives. Un fet que, tot i que no és negatiu per a la ciutat, li està costant molts diners als gandians. Diners que des de les files socialistes no poden xifrar perquè ni Emi Climent ni Marcos Estruch són capaços de donar la informació de les factures que s'estan pagant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona
política

Puigdemont justifica la fugida per l’operatiu policial “preparat” per impedir que parlés al Parlament

barcelona
tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

barcelona

Illa afirma que governarà per a “tots els catalans” amb l’objectiu d’“unir i servir”

BARCELONA
política

Torra i Borràs demanen que s’aixequi la suspensió de sou i feina als mossos investigats

barcelona

Els Bombers de Girona pendents de judici per l’1-0 demanen l’amnistia

GIRONA
bangladesh

El cap del Tribunal Suprem dimiteix davant les noves protestes

barcelona