Política

Paterna retalla en un 25% les ajudes a l'educació

Compromís proposa que s'augmente la partida pressupostària fins arribar a un milió d'euros

Compromís per Paterna exigeix al govern municipal del Partit Popular que deixe d'enganyar a la ciutadania del municipi dient que el seu pressupost està adaptat als ingressos reals, per a mantindre serveis essencials o bàsics, quan amb els seus números els serveis públics essencials i bàsics com l'educació patixen una brutal davallada en ajudes. Perquè per a 2013 el PP ha reduït un 25 per cent les subvencions a l'Educació.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “és lamentable sentir afirmacions redemptores del PP al voltant del seu pressupost 2013 quan les xifres diuen tot el contrari. I sobretot si parlem d'àrees com Educació. En aquest segment ens hem trobat amb que el pressupost 2013 tenia 600.000 euros destinats a subvencions, de les quals 135.000 seran per al començament del curs 2013-2014 i que representen només 540 ajudes. Comparant aquestes xifres amb les del període 2012-2013, on es destinen 315.000 euros que repercutixen en 888 ajudes, veiem que la retallada és una barbaritat, en uns temps que moltes famílies acudeixen a aquest tipus d'ajuda per tal que els seus fills puguen anar a una escola pública”.

A més a més, el PP es carrega definitivament l'Escola d'Estiu i el seu menjador, deixant-li el pressupost a zero per a 2013. Ara passarà a fer-se des de Gespa però sense subvencionar-se res. Així els pares hauran de pagar la totalitat del servei si volen que els xiquets tinguen Escola d'Estiu, una malifeta més del PP a moltes economies familiars que podien dur als xiquets a aquesta activitat i que ara no podran fer-ho. Aspecte que també afectarà a la conciliació laboral i familiar de moltes persones en Paterna.

Des de Compromís per Paterna “perquè ens creiem uns serveis públics i de qualitat, apostem en el nostre pressupost alternatiu per a 2013 en destinar un milió d'euros a subvencions i ajudes a l'ensenyament públic del municipi, a més de destinar una partida de 70.000 euros per a l'Escola d'Estiu i una altra també de 70.000 euros per al menjador de la dita Escola. Però el PP no ha volgut valorar les nostres propostes i més endavant haurem de veure com caldrà fer modificacions pressupostàries per a destinar més recursos econòmics necessaris per a Educació. I si no, al temps”, conclou el regidor Juanma Ramón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a europa

Rússia expulsarà sis diplomàtics britànics acusats d’espionatge i sabotatge

barcelona
Política

Turull alliçona Marlaska: “Les competències exclusives en immigració es poden traspassar ”

barcelona

El PP de Girona demana un pla de neteja específic contra les pintades

GIRONA
amèrica del sud

Veneçuela convoca l’ambaixador espanyol per les paraules “insolents” de Robles

barcelona
Oriol Lázaro
Alcalde de Campdevànol (Sumem per Camdevànol-Junts)

“Parlo en nom de tots, el govern tripartit té molt bona salut”

estats units

Trump descarta ara un altre debat amb Harris

barcelona

La portaveu de Junts a Ripoll deixa l’acte de regidora

RIPOLL
europa

Stoltenberg serà el nou cap de la Conferència de Seguretat de Munic

barcelona
israel

Dimiteix el cap de la unitat més gran de l’Exèrcit israelià pel fracàs del 7 d’octubre

barcelona