Política

Navarro: “Confio al 100% en Bustos i Fernàndez, però hauran d'informar molt bé de l'origen de tot plegat”

El primer secretari del PSC defensa l'alcalde de Sabadell i el secretari d'Organització del partit davant les suposades implicacions en l'operació Mercuri

Considera que les explicacions i transparència del partit socialista sobre el cas “està molt més clara” que la protagonitzada per CiU en el cas Palau i les acusacions d'‘El Mundo'

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha assegurat que confia “al 100% amb Manuel Bustos i amb Dani Fernàndez”, tot i que ha remarcat que tots dos “hauran d'informar molt bé del que ha passat i qui ha estat l'origen de tot plegat”. Navarro ha recordat que “ser imputat no significa ser culpable” i per això ha defensat que el PSC només ha suspès dels càrrecs de partit als dos dirigents, però no emprendrà cap altre decisió fins que no hi hagi una resolució en ferm.

En una entrevista a RAC 1, Navarro ha defensat les múltiples explicacions que està oferint l'alcalde Bustos per defensar la seva postura i la transparència que està mostrant el PSC davant d'altres partits i altres casos, com CiU en el cas Palau i en les acusacions publicades durant la campanya electoral sobre suposats comptes a Suïssa. “La reacció i la voluntat de transparència del PSC està molt més clara que la d'altres partits”, ha dit Navarro, remarcant que Bustos està donant explicacions “a tots els mitjans”, a diferència de CiU i Mas.

“Vaig reclamar per l'honorabilitat, Mas digués si havia tingut comptes a Suïssa” i quan ho va negar, “llavors vaig dir que li donava suport i no em vaig tornar a parlar”, tot i que la socialista Carme Chacón sí que en va continuar parlant i fins i tot va treure el tema en un míting.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
veneçuela

Maduro demana a la població que elimini el WhatsApp perquè amenaça

barcelona
estats units

Harris tria el progressista Walz com a candidat a vicepresident

barcelona
política

Rull proposa Illa com a candidat a la investidura en un ple que seria dijous

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Junts denuncia que es va distingir López de Lerma per la seva afinitat amb el govern

SANT FELIU DE GUÍXOLS
política

Aragonès: “Que ningú no dubti, cada pas que fem va orientat a la independència”

barcelona
política

Jovent Republicà diu ara que trencarà la disciplina de vot si ERC es limita a “complaure el PSC”

barcelona
bangladesh

El president dissol el Parlament a petició dels líders estudiantils

barcelona
guerra a europa

Rússia ataca Ucraïna amb quatre míssils balístics

barcelona
política

Junts demanarà suspendre el ple d’investidura d’Illa si Puigdemont és detingut

barcelona