Política

El relacions públiques de Pilar Gavilà és l'endollat de la setmana a Gandia

En l'actualitat, Xavi Martínez percep un sou amb diners de tots però ho fa contractat des d'una empresa externa de serveis, Sercoval

Aquesta setmana els socialistes de Gandia destapen un nou endollat. Es tracta de Xavi Martínez, un altre dels quantiosos estómacs agraïts de les Noves Generacions del PP de Gandia, amb un sou públic des que els populars arribaren a l'alcaldia fa ara un any i mig.

I és que Martínez ha estat des de fa temps un membre destacat de les executives de NNGG amb Víctor Soler com a president, fet que hui en dia li val el sou que percep amb diners de tots els gandians i al qual ha arribat malgrat que s'han realitzat retallades de personal al departament en el qual treballa.

Aquest departament és el de Serveis Socials, on Martínez realitza la tasca de relacions públiques de Pilar Gavilà. És amb aquest títol com es resumeixen les tasques de secretari, ajudant i assistent personal que realitza al servei de la regidora del PP.

Tot i això, encara que no té un contracte directe amb el consistori perquè treballa a través d'una empresa de serveis externa, Sercoval, Martínez fins i tot s'ha permès el luxe d'intervenir i actuar en determinats actes públics substituint a Gavilà.

Malgrat que cobra amb diners de l'Ajuntament de Gandia, en realitat no treballa per a la ciutat, sinó per a fer-li la vida més fàcil i còmoda a la regidora Gavilà i criticar al govern anterior des de les xarxes socials.

Amb aquest lloc de treball, Martínez veia complit el seu somni en aquella nit de campanya electoral de fa uns quants anys quan pegava cartells a crit de “Queremos ser asesores!”. És la manera que té el PP de pagar-li a Martínez els serveis prestats durant anys, els darrers dels quals va ser un dels responsables del grup de maldats que Torró tenia muntat a les xarxes socials. En aquests anys de trajectòria política en el PP, Martínez també va ser un dels traïdors de Fernando Mut en la jugada fosca que se li va fer des de València.

Fruit d'aquesta traïció, Martínez va protagonitzar un episodi amb dominis d'internet vinculats a la persona que havia estat el líder del PP en els darrers anys.

Encara hui, Martínez, a més de servir a Gavilà, és un dels actius clandestins del PP i de NNGG a les xarxes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.