Política

El cap de la policia de Sabadell assegura que no li han preguntat per les multes a familiars de Bustos

Josep Miquel Duran reitera la seva innocència i només afirma que no s'ha de defensar “d'una cosa que no he fet”

Promet que un cop s'hagi s'aixecat el secret de sumari farà una roda de premsa per donar la seva versió

El cap de la policia local de Sabadell, Josep Miquel Duran, ha reiterat la seva innocència en una breu atenció als mitjans de comunicació després de sortir de la seva declaració davant del jutge que instrueix la investigació del cas Mercuri i ha aclarit que cap de les preguntes de l'interrogatori ha estat sobre les multes de trànsit que suposadament havia perdonat als familiars de l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, qui també ha negat aquesta acusació.

El cap de la policia local de Sabadell ha abandonat els jutjats de Sabadell “molt tranquil” i “convençut” de la seva declaració. Ha estat poc abans de les dues del migdia. Qüestionat sobre si ha defensat la seva innocència, ha remarcat que aquesta “no es defensa, es té”, allò que s'ha de demostrar és “el contrari”.

Duran ha promès que de seguida que s'aixequi el secret de sumari farà una roda de premsa per donar la seva versió perquè té “moltes ganes de fer-ho” i és la seva obligació amb “la resta de policies, la resta de ciutadans” i també amb la seva família.

Alguns d'aquests ciutadans s'han acostat aquest diumenge als jutjats i l'han increpat. Uns insults “que fan mal” i dels quals “no es pensa defensar”, com tampoc ho farà “de les informacions aparegudes als mitjans de comunicació”. “Les respecto però més endavant m'agradaria donar la meva versió”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.