Política

Messi: “He crescut i he estudiat en català i mai he tingut cap problema”

El davanter argentí considera que quants més idiomes sàpiga un noi, “molt millor per a l'educació, cal agregar més que treure coses”

El jugador del FC Barcelona tranquil·litza avui tothom després del cop al genoll esquerre d'aquest dimecres i assegura que es troba millor

El davanter argentí del FC Barcelona Lionel Messi ha afirmat aquest dissabte que, des que va arribar fa més d'una dècada a Catalunya, ha “crescut, estudiat i après en català” i mai va tenir “cap problema” amb això, ja que “quants més idiomes sàpiga un noi, molt millor per a ell”.

Durant un acte al Camp Nou amb el patrocinador Turkish Airlines, companyia aèria que l'ha nomenat ambaixador internacional, Messi ha estat preguntat sobre la seva opinió sobre el debat actual sobre una hipotètica independència de Catalunya.

Encara que no ha respost directament sobre aquesta qüestió, sí ha volgut fer referència a la reforma educativa que planteja el govern espanyol en l'esborrany de llei orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (Lomce), i al qual s'oposa la Generalitat de Catalunya per considerar “inadmissible” el tractament que rebria el català en la nova proposta.

“L'últim que vaig escoltar va ser allò de l'educació, de voler treure el català. L'únic que puc dir és que des que vaig arribar aquí vaig créixer, vaig estudiar i vaig aprendre amb el català i mai vaig tenir cap problema, tot al contrari”, ha explicat l'estrella blaugrana. Segons el seu parer, “quants més idiomes sàpiga un noi i creixi amb això, molt millor per a l'educació. Cal agregar més que treure coses. I quant un més sàpiga, millor per a la persona”.

Respecte al cop que va rebre al genoll esquerre aquest dimecres, Messi ha volgut tranquil·litzar tothom: “Em trobo bé, per sort només va ser un cop”. El barcelonisme es va espantar. I ell mateix també. “Em trobo millor que ahir. No sé si estaré bé per diumenge. Però quan anava en la llitera cap al vestuari vaig pensar en el pitjor, només pensava en el mal que tenia”, ha assegurat avui.

“Només pensava en el cop al genoll, en el que podia arribar a ser. Ara he de dir que estic molt agraït per les mostres d'afecte de tota la gent, del Barcelona, de tothom ... Òbviament ja sabia d'això, però viure i sentir tota aquesta estima em fa molt feliç”, ha explicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.