Política

Gonzalo Morant és l'endollat de Gandia d'aquesta setmana

El nou gerent d'IPG cobra més de 60.000 euros de diners públics per ser també el comptable de l'empresa pública, el de les finances personals de Torró i el del Partit Popular

Aquesta setmana els socialistes destapen el nom de Gonzalo Morant, recentment nomenat gerent de l'empresa pública Iniciatives Públiques de Gandia (IPG). Un càrrec i un nomenament que pot qualificar-se de valent, perquè segons el grup polític denunciant “ha mostrat la seua disposició a fer front a tots els embolics i negocis que sembla que Torró i el seu govern estan fent des de l'empresa pública”. Un caos que Daniel Furió, ja ex gerent de l'empresa, no va voler gestionar i, per això, se'n va anar. I és que per als socialistes de Gandia, “Morant ja és un còmplice habitual de Torró”.

Però Morant podria ser qualificat com a “valent” perquè en opinió dels grup polític que lidera Orengo, “més que valentia, el seu gest ha vingut avalat pels més de 60.000 euros anuals que cobrarà de l'erari públic. Una quantitat econòmica que pagarem tots els gandians a una persona que no només és gerent d'IPG”. Perquè en cercles poítics de la Safor, a Gonzalo Morant se'l coneix ja com “el tricomptable”, perquè exerceix al mateix temps de comptable de l'empresa pública, de comptable dels negocis de Torró i comptable de la caixa del Partit Popular de Gandia.

Així, segons el parer dels socialistes d'aquesta vila de la comarca d ela Safor, “Torró torna a fer ús de la perversió dels diners de tots, pagant-li un sou molt generós amb diners dels gandians a la persona que gestiona els seus comptes i els del PP. Una pràctica que ja està convertint en habitual l'empresari polític del PP de Gandia”.

Però cal fer un poc d'història, perquè Gonzalo Morant no va entrar a formar part de la llista d'endollats del PP la setmana passada, perquè ja va estar present des de l'inici de la legislatura. Així, amb l'arribada de Daniel Furió a l'empresa pública, Gonzalo Morant va aterrar a IPG com al seu comptable, de la mà del seu padrí Torró, a qui coneixia per ser, com asseguren els socialistes, “qui li porta els comptes als negocis”.

Amb tots els embolics que havia de gestionar Gonzalo Morant, amb una gran quantitat de xifres i informació compromesa, per al grup municipal socialista, no va ser cosa estranya que fa uns mesos protagonitzara un misteriós robatori en el qual van desaparèixer ordinadors amb dades importants i entre els quals estava el del “tricomptable”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona
política

Puigdemont justifica la fugida per l’operatiu policial “preparat” per impedir que parlés al Parlament

barcelona
tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

barcelona

Illa afirma que governarà per a “tots els catalans” amb l’objectiu d’“unir i servir”

BARCELONA
política

Torra i Borràs demanen que s’aixequi la suspensió de sou i feina als mossos investigats

barcelona

Els Bombers de Girona pendents de judici per l’1-0 demanen l’amnistia

GIRONA
bangladesh

El cap del Tribunal Suprem dimiteix davant les noves protestes

barcelona