Política

Els socialistes de Gandia han destapat 20 endollats del PP que costen 500.000€ a l'any

El PSPV-PSOE de Gandia ha denunciat “la mentida” de l'austeritat del Govern del PP, que cada dia té més contractats pels corredors del consistori

El PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia ha fet aquesta setmana balanç de la campanya “L'endollat d ela setmana”, que fins ara ha donat a conèixer el nom de 20 dels més de 50 endollats que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals, i que ha demostrat que cada retall anunciat en personal i que es ven com a estalvi “en realitat és una mentida, perquè cada dia hi ha més col·locats”.

Els Socialistes de Gandia, al llarg de 2012, han fet públics 20 noms d'assessors i personal de confiança, que obtingueren els seus llocs de treball municipals després de la victòria electoral del Partit Popular, que va prometre governar “amb els funcionaris i sense assessors”. Estos 20 noms, suposen encara la meitat del total d'endollats de què disposa l'executiu del PP a la ciutat. La xifra total ascendix a més de 50, entre amics, familiars, membres de l'Executiva dels joves populars i del mateix PP de Gandia.

Els denunciants han recordat que la nòmina d'assessors publicada fins el moment costa als ciutadans de Gandia 500.000 euros a l'any, entre nòmines i sous. La mitjana de salaris que perceben els endollats fins ara publicats és d'uns 2.000 euros mensuals. Però hi ha altres sous astronòmics que destaquen d'entre la resta.

Nòmina d'endollats

Així, d'entre els endollats publicats, Javier Soldevila és el que més salari percep: s'enduu 3.333 euros al mes per fer d'assessor d'assumptes del passat. Dionisio Ollero, responsable dels contractats en totes les empreses amb vinculació directa amb l'Ajuntament, cobra uns 60.000 euros anuals. Altres endollats pròxims a Torró molt ben pagats són Josemi Villar, que té en comú amb Soldevila la seua pertinença a la Plataforma de Gandia i posterior traïció a Fernando Mut, i que percep 2.800 euros mensuals per fer d'assessor de comunicació de l'Alcalde. És la mateixa quantitat que cobra Javier Viciano, abans Secretari de grup i reubicat amb la primera remodelació de grups efectuada per Torró.

També superen els 2.500 euros el responsable de Gandia Protur, Carlos Bolta, i el gerent de les Empreses Públiques i comptable particular d'Arturo Torró, Gonzalo Morant, entre d'altres.

Una autèntica mentida

Els Socialistes de Gandia han demostrat amb estes xifres que l'austeritat anunciada a bombo i plateret pel Govern del PP de Gandia “és una farsa, perquè cada dia farcixen de més amics els departaments de l'Ajuntament, mentre els ciutadans patixen una dura situació de crisi”. Els Socialistes, que sempre van defensar el paper dels assessors mentre Torró prometia davant notari no contractar-los, han lamentat que l'austeritat sols valga per als partits de l'oposició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Salvador Illa, nou president de la Generalitat: “Governaré per a tothom”

barcelona
àsia

Yunus jura com a cap de govern de Bangladesh al costat de líders de les protestes

barcelona
LA CRÒNICA

“Tots els de la ceba són a Barcelona”

àustria

Taylor Swift cancel·la els seus concerts a Viena per l’amenaça d’un atemptat

barcelona
política

Mossos preveuen més detencions per la fugida de Puigdemont

barcelona
guerra a europa

Brussel·les defensa el dret d’Ucraïna d’atacar a Rússia en el seu territori

barcelona
política

La mesa tomba la reconsideració presentada per Junts i el ple es reprèn

barcelona

Finalitza l'operació Gàbia però es mantenen controls esporàdics a la frontera

GIRONA
ple de la investidura

Jové: “Aquest és un sí carregat de nos, un sí en guàrdia”

barcelona