Política

política

L'alcaldessa de Riudellots es restableix el sou del 2010 perquè ja no és diputada

Va aprovar, gràcies al seu vot de qualitat, tenir dedicació exclusiva

Cobrarà 3.088 euros bruts mensuals, el doble del que percebia fins ara

L'alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura (CiU), torna a tenir dedicació exclusiva a l'Ajuntament i percebrà 3.088,22 euros mensuals bruts en catorze pagues, xifra que dobla el que percebia fins ara (1.588,22 en concepte d'indemnitzacions). El canvi es va aprovar fa un parell de setmanes en un ple extraordinari, i amb el vot de qualitat de l'alcaldessa, atès que els quatre regidors de l'oposició (3 d'IpR i 1 de SI) van votar-hi en contra, i en el ple faltava un regidor de CiU, fet que deixava la votació en empat a 4.

SI ha fet públic un escrit de denúncia pel canvi aprovat, ja que segons argumenta el seu regidor a Riudellots, Xavier López, ja hi ha una dedicació exclusiva, la de Carme Camps (2.116 euros mensuals), i en un municipi amb 2.045 habitants no calen dues dedicacions exclusives . Del mateix parer és Paola Estrada, portaveu del grup Independents per Riudellots “Si fins ara, amb una dedicació exclusiva, l'Ajuntament ja rutllava, per què s'ha de canviar?”, opina.

El regidor de SI considera que la situació de provisionalitat en el Parlament “hauria de ser motiu de prudència a l'hora de modificar el cartipàs. Aquesta pressa només la podem entendre com un ànim de no perdre cap retribució sota cap concepte i que les assignacions mensuals de l'alcaldessa no es vegin disminuïdes en cap moment, situació que considerem grotesca”, opina López.

Que l'alcaldessa deixi de ser parlamentària no li ha de sortir més car al poble
Xavier López
regidor SI
No crec que la gent m'hagi trobat a faltar, perquè he dedicat moltes hores a l'Ajuntament
Montserrat Roura
alcaldessa de riudellots

Roura qualifica l'oposició de “frívola”

Roura defensa que la singularitat de Riudellots (atès que té un polígon industrial gran) requereix dues dedicacions. També critica l'oposició per “frivolitzar”. “Des de fora és molt fàcil, jo he continuat treballant igual per al municipi tot i ser al Parlament, potser en comptes de dormir 8 o 10 hores com ells en dormia 3”, va dir referint-se als regidors que la critiquen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.