Política

Artur Mas: “Quan decidim nosaltres i no Madrid, les coses funcionen millor”

El president de la Generalitat inaugura oficialment el desdoblament de l'eix transversal

Assegura que si Catalunya depèn de fora “les coses acostumen a anar més lentes o no van”

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest divendres al migdia durant l'acte d'inauguració del desdoblament de l'eix transversal que quan Catalunya “té autonomia i autogovern les coses van bé. Si depenem de fora, en aquest cas de Madrid, les coses acostumen a anar més lentes o no van”. En aquest sentit, Mas ha afirmat, que tot i que l'holografia de Catalunya és complicada, quan “podem decidir nosaltres mateixos” les obres s'han ajustat al “temps previst”, al pressupost i a la vegada “fent-ho bé”, tot titllant la nova autovia de “meravella i filigrana”.

En una acte al terme municipal de Sant Sadurní d'Osomort, al bell mig de la nova autovia, el president català ha recordat que la setmana que ve es posarà en marxa la línia de TAV que unirà Barcelona amb Figueres (Alt Empordà) i que suposa al seu torn l'enllaç amb la frontera francesa, i ha lamentat el temps que ha trigat el govern espanyol a construir aquest enllaç ferroviari amb França

Mas ha afirmat que especialment en temps de crisi s'ha d'apostar per infraestructures de rendibilitat econòmica. “Els diners s'han de posar on poden estimular l'activitat econòmica i aquesta carretera s'ha fet per donar vitalitat al nostre país”, ha afegit

Mas ha fet aquestes declaracions al costat del nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i ha agraït els exconsellers d'aquest departament, Lluís Recoder i Joaquim Nadal la feina feta per aconseguir el desdoblament de l'eix transversal.

Abans d'acabar el discurs, Mas ha assenyalat que fins i tot la inauguració d'aquesta infraestructura s'ha fet “a la catalana”: “Nosaltres no tallem la carretera del tot quan fem una inauguració. Compaginem la festa de la inauguració amb la competitivitat i que estiguin també en funcionament alguns carrils”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.