Política

Diego Gómez denuncia el ridícul democràtic de l'alcaldessa d'Alzira

Per a la coalició Compromís, Elena Bastidas fa el ridícul l'últim dia de l'any i deixa sota mínims la participació política i la qualitat democràtica

A l' ajuntament d'Alzira, els dies de final de 2012 s'han apagat les poquetes llumetes de sensibilitat democràtica, segons opina la coalició Compromís per Alzira que considera que Elena Bastidas, com alcaldessa, ha d'oferir una imatge més transparent, coherent i seria del joc polític.

El Ple Extraordinari convocat per Bastidas pel dilluns dia 31 a les 7,45 h va ser de record amb una hora de duració i on l'alcaldessa va silenciar a l'oposició i al seu propi partit. Amb els talls repetitius de cenyir-se a l'ordre del dia, es varen tractar els punts que havia previst el PP, sense cap debat, sense cap confrontació, sense cap joc democràtic.

El PP, amb el silenci de tots els seus integrants, va votar en contra d'aspectes tan importants com: possibilitar l'accés dels nostres joves a les instal·lacions de la Universitat Catòlica (biblioteca) en època d'exàmens, la utilització de l'antic CEIP Garcia Sanchiz per un Casal Jove o per a un Casal Solidari, la creació d'un Pla d'Ocupació Juvenil, la posada en marxa de les obres de la variant de la carretera d'Albalat, la instauració de la zona 30 al centre de la ciutat, el control de despesa i de gestió del BIM, la modificació de l'ordenança de la plusvàlua de terrenys urbans per a les persones desnonades de la seua vivenda, l'estudi de protecció del patrimoni hidràulic del terme, la presència com acció popular de l'ajuntament en casos del maltractaments, etc.

Tota una bateria d'accions concretes per a millorar la qualitat de vida de totes les persones que viuen i treballen a aquesta localitat d ela comarca d ela Ribera. Accions algunes d'elles arreplegades en el programa electoral del PP per a la ciutat.

L'Alcaldessa tenia pressa per anar i participar ràpidament en la Comissió sobre l'Hort de Redal convocada per a les 9,15 h, del mateix dia 31. I a la Casa de Cultura es va oferir l'espectacle no ajornat, ni consensuat on tocava finiquitar l'any i a l'oposició en un acte retransmés per ràdio i televisió.

A les primeres de canvi, l'actitud del president de la mateixa, va donar a conèixer les intencions de la capitana de l'equip. Però aquesta vegada es va anar la llum de veritat. La manca de fluid elèctric va ajornar la continuïtat de la comissió, que després, en tornar a posar-se en marxa, va agafar una miqueta de claror. Sense dubtes, les aportacions de Bastidas, Grande i Blasco no acabaren d'encendre els fanals de la veritat. Sols la intervenció de Toni Murillo va encendre el llumí de la raó i va oferir les possibles dreceres per entendre la problemàtica de l'Hort de Redal. Tot està per veure, segons opinió dela coalició política denunciant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Zona Euro

El BCE manté el tipus d’interès bàsic en el 4,25%

Barcelona
Unió Europea

Ursula Von der Leyen és reelegida presidenta de la Comissió Europea

Barcelona
política

Rovira tanca el cercle de l’exili amb la seva tornada al Parlament

barcelona
Guerra a Gaza

El Parlament israelià rebutja “com a principi” un Estat palestí

Barcelona
política

El PSC proposa Núria Marín, Antoni Poveda i Alfons García com a senadors

barcelona
Política

El PSC tornaria a guanyar les eleccions, per davant de Junts i ERC, segons el CEO

barcelona
Estat Francès

Almenys set morts en l’incendi d’un edifici d’habitatges a Niça

Barcelona
judicial

El Suprem confirma la condemna a un mosso que va agredir al periodista Jesús Rodríguez

barcelona
Estats Units

Biden dona positiu en Covid-19 i atura temporalment la campanya

Barcelona