Política

pallars jussà

El primer tinent d'alcalde de Tremp renuncia a la paga de Nadal

El primer tienent d'alcalde de l'Ajuntament de Tremp, Joan Pascual, va anunciar ahir que ha renunciat a la paga extra de Nadal amb l'objectiu de solidaritzar-se amb els treballadors del consistori que l'han deixat de cobrar per la llei del govern espanyol que ha eliminat aquesta paga als funcionaris i treballadors de les administracions públiques.

Aquests diners, ha dit l'edil, s'invertiran en algun projecte públic a Tremp, ja que el regidora tampoc no està d'acord amb què aquests diners els retingui el govern. Pascual apunta a alguna millora a la via pública pendent de decidir, ja sigui d'enllumenat, mobiliari o relatiu a la geologia, un dels sectors importants a Tremp, subseu de l'Institut Geològic de Catalunya, per les prospeccions que es realitzen al Pallars Jussà i al Pirineu.

És l'únic regidor de Tremp que ha fet aquest gest perquè és l'únic càrrec electe que cobra paga extra, segons ha explicat ell maetix. En altres ajuntaments, com el de la Seu d'Urgell, tots els regidors amb dedicació exclusiva hi han renunciat, a través d'un acord de ple que van votar tots els partits excepte ICV, que es va abstenir.

Pascual és l'únic regidor escollit amb la llista de Reagrupament a Tremp, tot i que el seu partit va trencar amb ell quan va decidir formar govern amb el PSC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.