Política

Es qualifica de “maniobra de distracció” el Pla Ciutat de Paterna 2015

Compromís acusa l'alcalde d'amagar el fracàs de les empreses mixtes amb un projecte fantasma

Compromís per Paterna considera que el Pla Ciutat de Paterna Objectiu 2015 “és una autèntica maniobra de distracció, que està en bolquers, i que és de tot menys un pla”.

Per a aquesta formació política, és el mateix sistema que Agustí es va gastar amb el conveni de la zona franca, que només era una carta d'intencions en xinés i anglés, i ho venia com a conveni. Ahir dimarts 8 de gener, sense tindre més que un esborrany, l'alcalde convocà una junta de portaveus perquè després havia de fer roda de premsa i així ja podia dir que l'oposició estava informada de tot.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “ja hem perdut el compte dels plans estratègics que ha presentat el PP al municipi, plans que havien de dur a terme les fallides empreses mixtes. I hui ens desdejunem amb una proposta rocambolesca, un pla fantasma, que s'ha de nodrir de les idees de l'oposició, perquè Lorenzo Agustí i el seu equip de regidors del PP són incapaços de fer a soles la seua tasca de govern i presentar projectes amb fonament”.

Segons Loles Ripoll, aquest Pla Ciutat Objectiu 2015 parla d'objectius generalistes i indicadors sense cap rigor com el 'nombre de papereres per a reciclar instal·lades' a Paterna, el 'nombre d'establiment d ela guia comercial', el 'nombre d'assistents als esdeveniments culturals de prestigi' i d'altres qüestions menors, sense quantificar cap objectiu i sense tindre cap magnitud de referència que permeta quantificar o fer un seguiment.

Per a Compromís, “és com si parlàrem de la velocitat i diguérem que anem a 100 quilòmetres, sense especificar si és per hora o per segon. El PP ha fet un pla a la babalà, més pendent de l'agenda mediàtica de l'alcalde que de la seua utilitat per al poble”.

Aquest Pla presentat per Lorenzo Agustí té tots els boletos per a convertir-se en una nova Agenda 21, que porta quatre anys dormint al calaix, “mentre l'alcalde s'inventa estes filigranes”, conclou la regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
pròxim orient

Israel investiga passaports fraudulents, inclòs al fill de Netanyahu

barcelona
POLÍTICA

Autobusos des de Girona per a rebre Puigdemont

GIRONA
rússia

Un tribunal rus rebutja el recurs d’apel·lació contra l’arrest de Iúlia Navàlnaia

barcelona
política

PSC i ERC signen l’acord d’investidura d’Illa

barcelona
àsia

Un tribunal de Bangladesh absol al nobel Yunus abans que lideri el govern interí

barcelona
guerra a europa

Putin acusa Ucraïna de “provocació a gran escala” per l’atac a Kursk

barcelona
política

ERC porta als jutjats l’anònim rebut pels grups municipals de Tarragona sobre el contracte de la brossa

Tarragona
tribunals

Dispositiu per a la detenció de Puigdemont en una Ciutadella blindada, i pendents del jutjat

barcelona
veneçuela

Els EUA donen suport a la mediació de Colòmbia, el Brasil i Mèxic

barcelona