Política

Blanco aportarà a Castro més informació de la branca valenciana d'Over Marketing

El diputat d'EU lliurarà al jutge la informació sobre els contractes que han aparegut en la documentació de l'empresa, el DOCV i la Sindicatura de Comptes

Adjuntarà l'expedient de la campanya institucional de les eleccions de 2003 en què no falten les factures corresponents

El diputat i portaveu adjunt d'Esquerra Unida a les Corts, Ignacio Blanco, es desplaçarà demà a Palma de Mallorca per a ampliar la denúncia que va fer davant el jutjat d'instrucció número 3 sobre la branca valenciana de la trama Over Marketing. Blanco informarà al jutge Castro sobre els contractes que han aparegut en la documentació de l'empresa, en el Diari Oficial i en els informes de la Sindicatura de Comptes.

El diputat d'EUPV estudiarà, junt al coordinador d'Esquerra Unida de les Illes Balears, Manel Carmona, i altres dirigents de la formació d'esquerres, fórmules de col·laboració per a investigar i denunciar els casos de corrupció que afecten al País Valencià i a les Illes Balears. Blanco valora la tasca del jutge Castro i de la Fiscalia Anticorrupció en els casos Nóos i Over Marketing, i els anima a que “continuen investigant aquestes trama de corrupció, caiga qui caiga”.

El parlamentari autonòmic valencià lliurarà demà al jutge l'expedient de la campanya institucional de les eleccions de 2003, en el qual “falten les factures dels mitjans on se suposa es van fer les insercions publicitàries, que van ser substituïdes per un certificat de l'aleshores directora general de Comunicació, Dora Ibars, contravenint allò estipulat en el contracte”. Blanco tampoc no ha pogut aconseguir que el Consell li facilite les factures d'altres dos campanyes d'Over Marketing per a la conselleria de Sanitat. “Per tant, en els tres expedients de contractació als que he pogut accedir falten les factures que han de justificar aproximadament 2'5 milions d'euros pagats per la Generalitat a Over Marketing per insercions publicitàries”, explica el diputat.

Sobre aquest tema, Blanco ha respost a l'actual secretari general del PPCV i conseller de Governació que ja fa dos mesos que va anar al jutjat i que demà ampliarà la denúncia per uns contractes que la trama presumptament corrupta obtingué principalment de la conselleria de Sanitat quan ell hi era al capdavant.

Blanco demana a Castellano que “deixe de tirar balons fora i de faltar a la veritat” sobre la documentació que se li està negant. “Si el Consell no em dóna les factures, potser acabarà lliurant-les a la policia judicial quan la investigació de Castro avance”, espera el diputat.

El diputat d'EUPV ja anuncia que tornarà a acudir al jutjat d'instrucció quan tinga accés a la documentació que encara està retinguda pel Consell per tal de realitzar una segona ampliació de la denúncia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.