Política

La línia d'autobusos de Paterna sagna el pressupost municipal

Compromís critica que la despesa ha sigut de quasi un milió d'euros en 2012 i per a enguany s'han previst 850.000 euros, molt lluny dels 600.000 anuals que el PP proposà el 2011

Compromís per Paterna considera que tota la desfeta que ha patit i segueix patint el transport municipal “és una burla a la ciutadania del poble, ja que ara, després de les retallades ens gastem més que quan operaven les cinc línies d'autobús municipal”.

Des d'aquesta formació política destaquen que “el surrealisme d'Agustí comença quan en novembre de l'any passat anuncia que només es gastarà 600.000 euros al transport municipal”. Contràriament, al pressupost de 2012 destina 850.000 euros. I ara es comprova que s'han gastat 982.293,15 euros, un 19% més de la previsió per a 2012 i molt per damunt dels 600.000 euros anunciats.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “no contents amb gastar més de la quantitat inicial pressupostada en 2012, en la previsió feta per a 2013 el PP torna a pressupostar una quantitat que ronda la de l'exercici anterior, 849.157,05 €, xifra que segur que es sobrepassa quan arribem a finals d'any”.

Amb les xifres a la mà, resulta que “el PP ha tornat a malbaratar i a mentir a la ciutadania. Han incomplit totalment l'anunci d'estalvi que feren quan asseguraren que la 'simplificació' de línies de l'autobús municipal tenia l'objectiu d'optimitzar el servei i aconseguir un estalvi de 400.000 euros anuals”.

Des de Compromís per Paterna lamenten que el PP disfresse les retallades d'estalvi i després faça del malbaratament la seua carta de presentació. I, el que és pitjor, que retallen el servei públic de transport i que disparen la despesa acostant-se al milió d'euros, quan havia de quedar-se en els 600.000.

Així les coses, exigeixen a Lorenzo Agustí que es replantege la seua estratègia política en qüestions de mobilitat urbana i, si continua gastant més de 600.000 euros anuals en transport, que almenys facilite la implantació d'alguna línia que connecte Paterna amb els pobles veïns de Burjassot i Manises.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.