Política

Es demana a Gandia una Junta de Portaveus urgent sobre la paralització del contracte d'aigües

Facund Puig feia públic que la titular del jutjat ha decretat la paralització cautelar del procés de licitació del contracte

  • Els regidors de Compromís a la sala de sessions municipal. EL PUNT AVUI.
  • VÍDEO: Intervenció de Puig al plenari municipal

El regidor del Bloc -Verds - Compromís , Facund Puig feia públic ahir, durant el Ple ordinari de l'Ajuntament de Gandia, de l'existència d'un auto judicial per part de la titular del jutjat Contenciós-Administractiu número 3 de València, decretant la paralització cautelar del procés de licitació del contracte d'aigües de Gandia, com a conseqüència del recurs presentat per l'empresa Aigües de Barcelona.

Puig mostrava la seua preocupació, “perquè creguem que pot tindre greus conseqüències per al present i el futur de Gandia, no només per la seua repercussió per al pressupost municipal de 2013, que contemplava ingressos de més de 2 milions d'euros per aquest concepte, sinó també per a la concessió de 50 anys que pretenia plantejar el govern”.

És per això, que Compromís va sol·licitar la convocatòria extraordinària i urgent de la Junta de Portaveus, perquè se'ls informe. Per la seua banda, l'alcalde accidental es va comprometre a reunir tots els grups polítics municipals només dispose de tota la documentació sobre l'auto judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.