Política

El director de la tele de Torró és el recomanat de la setmana segons el PSPV de Gandia

A Pepe Codina se'l coneix a Gandia com la mà dreta de Torró, donat que va ser també el gerent de la Cooperativa del Centre Històric en l'època en la que aquest va ser el seu president i va crear un enorme forat econòmic

El PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia continua aquesta setmana amb la campanya “El recomanat d ela setmana” per a donar a conèixer el nom dels més de 50 “endollats” que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals.

Aquesta setmana els socialistes destapen el nom de Pepe Codina, un vell conegut en Gandia per ser un dels 'capos' del tèrbol entramat empresarial i econòmic d'Arturo Torró. Així, ell va ser el gerent de la Cooperativa del Centre Històric i Comercial de Gandia durant l'etapa en la qual Torró, com a empresari, va ser el seu president. Una etapa negra per al comerç del centre de Gandia degut a l'enorme forat que va crear l'actual alcalde.

Però no va ser aquesta l'única ocasió en què Torró va posar com a cara visible dels seus 'empastres' a Codina. Més recentment, a les acaballes de l'anterior legislatura, quan la cadena Tele 7 de l'imputat José Luis Ulibarri anava a tancar les seues portes a Gandia, un sospitós grup inversor, animat per Torró, adquiria la televisió i, curiosament, posava al capdavant de la mateixa a Codina, qui no tenia cap tipus d'experiència ni formació relacionada amb la comunicació.

Les sospites de que Torró s'amagava darrere de la compra de Tele 7 van anar creixent, perquè l'actual alcalde no s'amagava de l'acció. De fet, tal i com va aparèixer als mitjans de comunicació en aquell moment, Codina va fer entrevistes de treball a periodistes des de l'oficina personal de Torró en el passeig de les Germanies de Gandia.

Tot i les evidències constatables, Torró va negar sempre la seua vinculació amb la televisió local.

Passades les eleccions, aquella televisió va ser temporalment desmantellada, i Codina va desaparèixer del mapa durant uns mesos. Però des de finals de l'any 2012, la mà executora de molts dels misteriosos negocis de Torró ha tornat a la palestra, i se'l pot veure pels corredors de l'Ajuntament de Gandia. Concretament, està treballant al departament de Promoció Econòmica, amb el regidor de Comerç Bernardo Mendieta.

A més, com se sol dir, tot queda en casa, perquè Codina és família de l'actual coordinador del govern del PP, Víctor Soler.

I és que tenir persones de confiança en els negocis té les seues contraprestacions per a Torró, qui té massa persones que coneixen massa secrets i el silenci de les quals té un preu.

En aquest cas, un sou que podria rondar els 30.000 euros anuals per a una persona que, en els darrers anys, ha viscut de la foscor que rodeja a l'actual alcalde de Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.