Política

Compromís per Torrent insta el PP a treballar pels fets i no per les “medalletes”

L'alcaldessa ha estar nominada com a candidata al Premi Pablo de Tarso com a “millor governant” que atorga la Universitat Pontifícia de Salamanca i l'Institut Mexicà d'Avaluació

El portaveu de Compromís per Torrent, Vicent Beguer, davant de la notícia difosa pel Gabinet de Premsa de l'Ajuntament que Amparo Folgado estaria nominada per al “confús” Premio Nacional Pablo de Tarso com a “millor governant” que atorga la Universitat Pontifícia de Salamanca i l'Institut Mexicà d'Avaluació, ha manifestat que més li valdria al poble que l'alcaldessa “treballara pel conjunt d ela localitat i no per aconseguir medalletes”.

Segons la web del premi, “el “Apóstol San Pablo” se otorga a los mejores gobernantes de España por su contribución al desarrollo de la República Española (sic) a través de una buena gestión pública” i requereix d'instància prèvia de participació, per la qual cosa Beguer ha demanat conèixer si han sigut tècnics de l'Ajuntament els encarregats d'emplenar l'informe de sol·licitud, fet que, de demostrar-se, consideraria com a “molt greu”, ja que es continuaria gastant la casa de tots els torrentins i torrentines com a “gabinet de promoció personal, actitud a què ens té desgraciadament molt acostumats el Partido Popular”.

A més a més, de la resta de nominats al premi, tots són regidors del mateix Partido Popular, entre els quals destaca Adela Pedrosa, alcaldessa d'Elda i qui fou citada a declarar com a imputada durant 2012 per la trama Gürtel de finançament il·legal del PP.

En eixe sentit, el portaveu ecovalencianista ha valorat com una “broma de mal gust” que “amb uns 11.000 veïns i veïnes sense faena a Torrent i amb un deute en l'Ajuntament provocat per una pèssima gestió, el PP estiga més pendent de buscar medalletes amb les quals poder continuar fent la seua propaganda que no de solucionar els problemes reals dels ciutadans”.

Beguer ha recordat que el “moviment es demostra caminant” i ha valorat que “un bon governant és aquell que es preocupa pel benestar de les persones, sense importar-li qualsevol títol”.

Finalment, el portaveu de Compromís per Torrent insta a l'alcaldessa de Torrent a, en cas de ser premiada com a “millor alcaldessa de la República Espanyola” a comunicar-li tal honor a Sa Majestat el monarca Joan Carles I i, per extensió, a tota la Casa Reial Espanyola.

República bananera

Pere Rossell

Si alguna cosa hi ha a Torrent de l'Horta que s'assembla a una república, és el concepte de República bananera que tenen els regidors i regidores del partit que sustenta la majoria absolutíssima de l'alcaldessa/assessora a qui tant li agrada col·leccionar gratificacions i genuflexions.

Sóc testimoni d'una conversa al seu despatx on manifestava que a ella no li agrada fer coses perquè li ho reconeguen, que això sols passava en l'època dels faraons i, efectivament, per les mostres de poder que fa valdre, podem dir que l'alcaldessa de Torrent més bé sembla la Cleòpatra de l'Horta de tanta serp que vol encantar.

Ni la ciutat és una vila transparent ni se li pot atorgar un premi amb valors republicans expedit per una Universitat Pontifícia i una associació mexicana. Això no pot ser més que una broma de mal gust, quan la realitat d ela ciutat no és la que volen pintar sinó la que viuen els seus habitants.

Aquesta alcaldessa/assessora que diu que no és amiga dels guardons i distincions, no fa més que portar medalletes als plenaris per intentar fer callar l'oposició a base d'estojos oficials. Diu que no li agraden les medalletes, però sempre procura portar alguna a la butxaca. Ella sap que desenvolupa el càrrec gràcies a l'obra i gràcia de la beata Maria Josep i això sempre és un aval.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.