Política

política

CiU confirma Plana com a alcalde d'Amer

El futur alcalde es marca com a objectiu “pacificar el poble i rebaixar tensions”, i posar fi a la imatge que a Amer “no hi ha entesa”

CiU va posar fi ahir a una etapa d'incertesa al capdavant de l'Ajuntament d'Amer, en confirmar que Albert Plana serà el nou alcalde de la població. Plana substituirà Alba Serra, que va presentar la dimissió el 25 de gener. La sortida d'Alba Serra va comportar que Plana entrés com a regidor –era el número 7 de la llista–, i era l'únic que estava disposat a ocupar l'alcaldia. Plana, a més, és delegat local de CiU a la població selvatana.

Albert Plana va néixer a Barcelona el 1935, és militant de CDC des del 1986 i serà investit alcalde dimecres. Diplomat en direcció d'empreses i màrqueting, fins a la seva jubilació, l'any 2000, va ser director comercial de grans àrees del Grup Disbesa. Està casat des de fa 50 anys, té tres fills i cinc néts. Fa 53 anys va descobrir Amer, on va passar llargues temporades com a llogater al barri del Pedreguet. Des de la seva jubilació té residència fixa al poble. Serà investit alcalde en el ple de dimecres, a les sis de la
tarda.

El futur alcalde d'Amer va manifestar ahir que un dels seus principals objectius serà anar a buscar el màxim consens possible. “Per sobre de tot hem de posar fi a aquesta imatge que a Amer no ens entenem. Hem de treballar pel poble, amb l'equip de govern i també amb els companys d'ERC”, va explicar ahir. Plana va considerar que en l'últim mandat “potser han predominat les qüestions personals per damunt de les col·lectives”, i creu que fins i tot per a ERC les querelles hauran estat una experiència “per no repetir”, que ha representat més perjudicis que beneficis per al municipi. “El passat és passat, hem de girar full i buscar el consens”, va assegurar ahir.

LA FRASE

El passat és passat, cal girar full, buscar el consens i treballar pel poble
Albert Plana
Futur alcalde d'Amer


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.