Política

Demanen a l'alcaldessa d'Alzira que pose en marxa l'oficina de mediació hipotecària

Compromís demana la dimissió d'Eliseu Candela davant el que considera una falta de diligència a defensar els interessos d'aquesta comarca

En l'última sessió plenària de l'any 2012 es va preguntar a l'alcaldessa d'Alzira respecte de la notícia apareguda en premsa sobre la posada en marxa en diverses poblacions d'un servei d'informació i mediació en matèria hipotecària que finançava la Diputació de València, comprometent-se el regidor Candela d'informar-se respecte d'això.

En el Ple d'aquesta mateixa setmana, des de Compromís per Alzira s'ha tornat a preguntar a l'equip de govern si tenien notícies d'aquest servei tan important en aquests moments de plena crisi econòmica. El regidor Eliseu Candela es va limitar a contestar que ell li va demanar al Secretari de l'Ajuntament que preguntara, sense major concreció.

Des de Compromís per Alzira, coneixedors que la Diputació de València governada pel PP i presidida per l'Alcalde de Xàtiva Alfonso Rus, ha signat un conveni amb l'il·lustre Col·legi d'Advocats de València per a finançar aquest servei de mediació i la seua posada en marxa en pocs mesos i que compta amb una partida pressupostària de 30.000 € trimestrals, han sol·licitat que l'alcaldessa demane de manera urgent una reunió amb Rus i el degà del Col·legi d'Advocats d'Alzira per a signar aquest conveni i que es puga prestar aquest servei en el partit judicial que interessa la localitat.

Igualment demanen el cessament immediat d'Eliseu Candela com a assessor alliberat de la Diputació, per la seua falta de competència per a resoldre la posada en marxa d'aquest servei en una època tan difícil i després que l'alcaldessa s'haja fet tan popular per la seua defensa enfront del poder de la banca en matèria d'habitatge i desnonaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.