Política

Laura Ramírez representa l'ultradreta del PP de Gandia i és la recomanada de la setmana

La presidenta del Grup d'Acció Valencianista a Gandia va ser la número 15 en la llista electoral del PP malgrat la seua implicació en una agressió durant un Correllengua

Ramírez treballa al gimnàs de la piscina del Grau, gestionada per l'empresa pública de Gandia

Aquesta setmana els socialistes destapen el nom de Lara Ramírez, la representant de la ultradreta que Torró va incorporar a la seua llista electoral per tal de seduir el vot més radical de la ciutat. I és que Ramírez era, segons va anunciar el PP en aquell moment, la presidenta del Grup d'Acció Valencianista de Gandia (GAV), una organització molt vinculada amb moviments radicals.

De fet, la polèmica va aparèixer en aquell moment perquè Ramírez havia estat implicada en la investigació policial d'una agressió que es va produir durant una celebració del Correllengua a Gandia, en l'any 2008. En aquella ocasió, la regidora del Bloc de l'Alqueria de la Comtessa, Maite Peiró, va resultar ferida després de rebre l'impacte d'una pedra llençada pels radicals vinculats al GAV.

Per això, quan Torró va anunciar la presència de Ramírez en la seua llista electoral, van haver moltes crítiques per al PP, perquè en aquell moment el propi grup municipal encapçalat per Torró van condemnar l'agressió. Un fet que no li va importar a Torró tres anys després quan, per a buscar arrancar vots de la ultradreta, va incloure en el número 15 de la seua llista a la dirigent valencianista. Diversos partits polítics de Gandia, entre ells el PSPV-PSOE, van denunciar aquesta candidatura i van demanar que la dirigent del GAV fora exclosa de la llista del PP, cosa que no va passar.

Hui en dia, un any i mig després de les eleccions de maig de 2011, Ramírez ja ha obtingut la recompensa pel seu suport, i Torró li paga a la representant del moviment radical un sou com a agraïment pel seu suport en les eleccions, perquè per a Torró, tot val. Així, Ramírez treballa en les instal·lacions esportives de la Piscina del Grau com a monitora. Cal recordar que, des del passat mes de setembre, la contractació de personal i la gestió d'aquesta piscina depèn directament del govern del PP a través de la seua empresa pública, Iniciatives Públiques de Gandia (IPG). Ramírez cobra un sou mensual de 1.200 euros, més del que cobraven els monitors quan era l'empresa Duet Sports la que gestionava el centre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.