Política

El PP de Cabanes continua sense tornar els diners cobrats il·legalment des del 2003

Des de juny de 2012 el PP és coneixedor que ha de tornar els diners i no ha torna un sol cèntim

El 15 de juny de 2012, el grup municipal Units pel Poble - Compromís Municipal, feia públic que els regidors del PP van estar durant 9 anys, cobrant de manera il·legal, al rebre tant un sou per dedicació parcial, com per assistència a òrgans col·legiats (plenaris, comissions informatives, juntes de govern).

El PP no ha facilitat la quantia d'allò cobrat il·legalment des de 2003 a 2007, però de 2007 a 2011, van ser 99.110 euros, i de 2011 a 2012, 17560 euros. Des del 15 de juny, tot i la promesa de tornar els diners, sempre s'ha buscat excusa rere excusa per no fer efectiu eixe retornament i exigir als regidors de legislatures passades la devolució. L'únic pas en fer que es va donar va ser un intent d'apujar-se generalitzadament el salari.

En un primer moment va dir que abans de fer res volien un informe de secretària municipal. Aquell va fer i apuntava que l'anterior alcalde era plenament coneixedor de la irregularitat. Després, un informe de la Federació Valenciana de Municipis i províncies demanat per Units tornava a incidir en la il·legalitat i la necessitat de tornar els diners.

Com aquells dos informes no els semblaven prou, van dir que demanarien informe a la Diputaciói aquesta va emetre informe el 30 d'octubre de 2012, en el mateix sentit que tots els anteriors, i tampoc van fer res.

Ara, van anunciar que un cop que prenia possessió la nova secretària accidental (19 de desembre) se li demanaria nou informe (el cinquè, tenint en compte el primer de la secretaria municipal, dos de la FVMP i el de Diputació), el temps passa, i no hi ha cap novetat, mentre el 27 de desembre de 2012, el PP votava en contra de dos mocions, d'Units i del PSOE, que demanaven tornar els diners.

Ara, quasi nou mesos després, el PP no ha tornat ni un cèntim de tots els diners cobrats il·legalment, mentre, a nivell estatal es destapen casos de cobraments il·legals que afecten a la direcció del Partit Popular al més alt nivell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.