Política

Pere Navarro demana un acord de “tolerància zero” contra la corrupció

El líder del PSC assegura que e les declaracions de renda i patrimoni de Mariano Rajoy publicades ahir “no aporten res” perquè “tothom sap que el diner negre no es declara”

Discrepa de De Guindos i assegura que l'objectiu de dèficit dels territoris és molt superior al que s'aplica l'Estat

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha fet aquest diumenge una crida a la resta de les formacions polítiques per arribar a un acord de “tolerància zero contra les pràctiques corruptes” i ha insistit en la necessitat d'iniciar el debat parlamentari de la llei electoral i de transparència.

El dirigent socialista ha denunciat que les declaracions de renda i patrimoni de Mariano Rajoy publicades aquest cap de setmana “no aporten res de nou, ja que hi ha sospites que tant Rajoy com altres líders del PP han rebut sobres amb diner negre, i tothom sap que el diner negre no es declara”.

Navarro ha fet aquestes declaracions a Sant Fruitós de Bages (Bages), on ha assistit a la tradicional Fira de l'Arròs, segons ha informat el PSC en un comunicat.

El primer secretari del PSC també s'ha referit als pressupostos aprovats per la UE, que ha qualificat de “decebedors”. Segons la seva opinió, aquests pressupostos “segueixen al peu de la lletra les teories de la senyora Merkel i no ofereixen solucions als problemes que avui tenen els ciutadans”.

Navarro ha manifestat la “discrepància radical” del seu partit amb les tesis del ministre espanyol d'economia, Luis de Guindos, pel que fa al dèficit de les autonomies. “L'exigència de contenció del dèficit que l'Estat aplica a les comunitats autònomes és molt superior a l'exigència que aplica al seu propi dèficit”, ha assegurat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.